S-a aflat cine este amanta reală a lui Reghecamf. Anamaria Prodan i-a spus numele. Cum arată: este un fotomodel celebru

02 iul. 2021
S-a aflat cine este amanta reală a lui Reghecamf. Anamaria Prodan i-a spus numele. Cum arată: este un fotomodel celebru
Anamaria Prodan și Laurentiu

Anamaria Prodan nu vrea să divorțeze de Laurențiu Reghecamf, chiar dacă toată lumea știe deja că soțul ei a înșelat-o. Mai mult decât atât, acesta ar fi fost dispus să-și părăsească și căminul conjugal pentru femeia care pare că i-a sucit mințile.

Deși a tot negat despre existența unei amante, Anamaria Reghecamf a vorbit la GSP Live despre cea cu care s-a spus că soțul ei ar avea o legătură. Mulți au crezut că este vorba despre o celebră escortă de lux, dar în realitate presupusa iubită secretă este un fotomodel, care a pozat și în Playboy.

Cine este amanta lui Reghe, femeia care se spune că i-a sucit mințile

Este vorba despre Florentina Raiciu, care este un nume sonor în cercurile mondene din București. De altfel, ea ar fi cucerit mai mulți crai de Dorobanți.

Florentina Raiciu. Foto: Instagram

„N-am văzut-o în viata mea pe femeia asta, nu m-a vazut în viața ei, nu am primit un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să ne distrugă, n-a făcut decât să-si facă un păcat. Raiciu nu a existat in discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oras, când întreba toată lumea cine e. Habar n-am cum arată. Am intrat pe Google și ne-am uitat cine e”, a dezvăluit Anamaria Prodan la emisiunea GPS Live.

Gigi Becali, încă un motiv de divorț

Impresara mai are încă un motive de supărare acum. Nu doar infidelitatea soțului o macină, ci și posibilitatea ca acesta să semneze din nou cu FCSB, unde patron este Gigi Becali. Cei doi s-ar fi întâlnit și ar fi negociat deja contractul.

Anamaria Prodan este într-un război dechis cu milionarul, așa că atunci când a citit în presă despre faptul că Reghecamf ar putea face echipă din nou cu el s-a supărat foarte tare. Aceasta chiar a negat zvonurile și a pus presiune pe soțul ei să decline oferta.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cuplu. Dacă se va lăsa, însă cu divorț cei doi au de împărțit o avere imensă, care conform estimărilor specialiștilor ar depăși 100 de milioane de euro.

Laurențiu Reghecamf a mai fost căsătorit în trecut, timp de 13 ani, cu Maria Pffiefer, o femeie cu 10 ani mai în vârstă decât el, care astăzi trăiește în Germania și cu care are un fiu, Luca.