S-a aflat cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Are legătură cu Vulpița și Viorel și i se promiseseră bani. Dezvăluiri din interior

23 mart. 2021
S-a aflat cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Are legătură cu Vulpița și Viorel și i se promiseseră bani. Dezvăluiri din interior
Captură foto Antena 3

În timpul emisiunii de vineri, Mirela Vaida a fost atacată cu un pietroi de o femeie dezbrăcată, care-i cerea 300 de milioane de lei vechi, bani pe care agresoarea susținea că cei de la Antena 1 îi datorează. Șocată, prezentatoarea Acces Direct a izbucnit în lacrimi, iar luni a depus o plângere la Poliție pentru tenatativă de omor.

Mirela Vaida a fost extrem de afectată de ceea ce s-a întâmplat. Deși mulți au acuzat postul de regie ieftină, se pare că povestea este cât se poate de reală. Jurnaliștii de la Wowbiz au aflat cine este femeia care a reușit să pătrundă nestingherită în studiourile de la Acces Direct și să intre în platou fără ca nimeni să identifice intenția ei în prealabil.

Mirela Vaida a retrăit momentele groaznice din timpul agresiunii

Mirela Vaida i-a acordat un interviu și lui Mihai Gâdea și a retrăit clipele groaznice prin care a trecut. Totodată au fost făcute publice imagini cu chipul agresoarei. Vedeta Antena 1 a făcut apel la telespectatori și i-a rugat să ia legătura cu colegii săi dacă o recunosc pe cea care a atacat-o, mai ales că aceasta este de părere că cineva a pus-o să facă ceea ce a făcut.

„Noi astăzi am avut nişte imagini care din nou m-au dat peste cap, pentru că femeia aceea intrase şi cu un minut înainte, dar eu încă nu eram încă în direct. A ieşit, s-a mai plimbat o tură şi nu văzut-o nimeni. Abia când a auzit anunţul, doamnelor şi domnilor începe Acces Direct, cu Mirela Vaida, ea auzind de afară, atunci a intrat, ştiind clar că eu sunt acolo. Pe mine asta m-a copleşit. Nici măcar nu mai am aşteptări de la foarte mulţi oameni că au dat dovadă că nu au empatie.

Mirela Vaida, atacată în direct. Captură Antena 1

Eu doar le doresc atât. Să dea Dumnezeu ca niciunul dintre noi şi nici unii dintre dumneavoastră care ne vedeţi, să nu treceţi vreodată prin asta, pentru că oameni ca această femeie sunt printre noi, liberi, din păcate, cu acte în regulă, că ei nu sunt sunt în regulă, dar liberi pe străzi. Îmi doresc din suflet ca această femeie şi alţii ca ea să nu facă victime, pentru că pe mine, Dumnezeu m-a scăpat, dar poate pe alţii, Doamne Fereşte, nu-i scapă”, a povestit Mirela Vaida la Antena 3, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida? Legătura cu Vulpița și Viorel

După difuzarea acestor imagini, au început să curgă zvonurile și se pare că s-a făcut lumină în acest caz, care totuși continuă să ridice multe semne de întrebare. Colegii Mirelei Vaida de la Antena 1 spun că ar exista o legătură între agresoare și celebrul cuplu Vulpița Viorel. Femeia cu probleme psihice ar fi din Iași și la un moment dat ar fi acordat un interviu unui reporter de teren pe acest subiect.

Acesta i-ar fi promis bani, doar că agresoarea nu a primit nimic. Ea s-ar fi prezentat de mai multe ori la poarta studioului să-și ceară drepturile, dar nu a obținut nimic, așa că a trecut la acțiune. La fel ca și criminalul din Onești s-a răzbunat pe o persoană care nu avea nimic de-a face cu cazul ei. Mirela Vaida nu știa nimic despre această situație.

„Eu cred că ea nu a acționat singură, ci ar fi fost adusă sau învățată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre și când anume. Asta rămâne însă să vadă cei de la Poliție. Ce mă doare pe mine cel mai tare este lipsa de empatie, noi trecem unii pe lângă alții pe străzi, ne vedem la pământ, ne vedem însângerați sau strigând după ajutor și noi nu ne mai uităm unii la ceilalți”, a mai povestit Mirela Vaida la Antena 3.