S-a aflat în sfârșit adevărul! De ce s-a despărțit de fapt Lidia Buble de Răzvan Simion. Cu ce a greșit matinalul de la Antena 1

de:
03 aug. 2022
S-a aflat în sfârșit adevărul! De ce s-a despărțit de fapt Lidia Buble de Răzvan Simion. Cu ce a greșit matinalul de la Antena 1

După o relație de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au pornit pe drumuri diferite. Motivul despărțirii nu a fost făcut public, însă acum adevărul a ieșit la iveală. De vină pentru separarea celor doi ar fi religia Lidiei. 

Este foarte bine cunoscut faptul că Răzvan Simion nu a venit niciodată în casa Lidiei Buble să-i cunoască părinții, deoarece tatăl artistei nu era prea încântat de relația celor doi, având în vedere că prezentatorul tv a fost însurat și a renunțat la familie pentru fiica sa.

Singura condiție impusă de părinți pentru ca Răzvan Simion să treacă pragul casei lor, a fost ca aceasta să o ceară de soție pe fiica lor, iar în această situație, prezentatorul tv trebuia să se convertească la religia Lidiei Buble, penticostală.

În ciuda celor cinci ani de relație, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Răzvan Simion nu a făcut pasul cel mare. Acest lucru pare să fi fost motivul principal pentru care cei doi s-au separat.

A așteptat ani întregi

Surse din anturajul Lidiei Buble au mărturisit pentru VoxBiz.ro că artista i-a bătut apropouri constante lui Răzvan Simion cu privire la religie, iar după lungi insistențe, aceasta nu a mai suportat situația.

”Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura.

Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au spus sursele citate și pentru playtech.ro în urmă cu mai mult timp.