S-a aflat marele secret al Elenei Udrea! A încercat să ascundă, dar un detaliu a dat-o de gol la botez.

23 sept. 2019
S-a aflat marele secret al Elenei Udrea! A încercat să ascundă, dar un detaliu a dat-o de gol la botez.

Este vestea toamnei. S-a aflat marele secret al fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea. Ex ministrul Turismului a lasăt să se vadă detaliul care a dat-o de gol.

Totul s-a întâmplat chiar la petrecerea de fițe care s-a dat cu ocazia botezului micuței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexanrov. Aceștia și-au încreștinat copilul, dar acum a ieșit la iveală un amănunt incredibil despre relația lor.

Udrea și Alexandrov, căsătorie în secret?!

Paparazii au surprins un detaliu pe degetele inelare ale celor doi, care îi dă de gol că și-ar fi jurat deja iubire în fața lui Dumnezeu, în mare secret. La botezul Evei Maria ambii au purtat verighetele pe deget și, într-un fel, pare că și-au asumat acest lucru, alegând să le expună public.

Nici unul dintre ei nu a dat declarații despre o posibilă nuntă care a avut deja loc, însă imaginile vorbesc de la sine. Un alt detaliu reiese din faptul că, la un moment dat, Adrian Alexandrov se juca cu verigheta, semn că încă nu s-a obișnuit cu bijuteria care tronează pe degetul său inelar, conform spynews.ro.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat fetița, pe Eva Maria, pe 20 septembrie, chiar în ziua în care micuța împlinea un an. „Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei. Lucrurile au fost făcute în aşa fel încât am ajuns cu botezul chiar de ziua ei. Ăsta a fost un semn. Dumnezeu a făcut în aşa fel. Ştiam că va fi bine. Îmi doresc să crească sănătoasă, cu noi alături, să fie înconjurată de iubire, asta e cel mai important”, a declarat Elena Udrea.