S-a aflat totul! Informații șoc despre Gheorghe Dincă: Legăturile monstrului au fost devoalate

07 sept. 2019
S-a aflat totul! Informații șoc despre Gheorghe Dincă: Legăturile monstrului au fost devoalate

Ies la iveală noi informații cutremurătoare despre monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă. Totul s-a aflat. Legăturile monstrului au fost devoalate chiar de către un fost președinte.

Actualul europarlamentar, Traian Băsescu, s-a decis să rupă tăcerea în privința cazului Caracal. Acesta a vorbit despre ancheta celor de la DIICOT în privința lui Dincă, dar și despre marile greșeli comise de către oamenii legii.

„Ce a spus azi domnul procuror șef, trebuia să fie fragmente din fiecare zi. Din păcate au tăcut, au lăsat să se facă speculații și azi Bănilă a zis ce era deja spus în spațiul public. Este o consistentă greșeală de comunicare în legătură cu ancheta. Sincer eu am văzut DIICOT în ultimii 5 ani de mandat în situații în care au stat și au supravegheat rețele de crimă organizată. Convingerea mea este că asta fac și acum până la momentul potrivit. Depre profesionalismu anchetei niciodată nu o să spun că suntem noi amatorii în anchetă mai pricepuți decât anchetatorii de la criminalistică din București”, a spus Traian Băsescu la România TV cu privire la declraţiile făcute de DIICOT în cazul Caracal.

Dezvăluiri despre Gheorghe Dincă

Fostul preşedinte l-a demascat și pe Gherghe Dincă. Acesta crede că monstrul din Caracal este doar un executant din reţea, iar DIICOT caută conducerea reţelei. „Vă pot spune că am convingerea că se așteaptă și caută rețeaua, iar Dincă e doar un executant din rețea, ei caută creierul rețelei”, a completat Traian Băsescu.

„Caracal nu e Călărași, dar v-aș ruga să va uitați în ultimii 2 ani DIICOT București a avut descinderi de Călărași, nu e departe de Olt sunt convins că au cules informații si la un moment dat vor valorifica, dar sunt situații în care eu cred că nu se limitează la succese mici. Eu sper că DIICOT București nu se va compromite în a încerca să acopere rețeaua”, a spus fostul preşedinte, actual europarlamentar, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar anchetatorii merg pe mai multe piste. Se bănuiește că Dincă a avut mai multe victime de-a lungul timpului.