Review. Samsung Galaxy Fold. Ce îl poziționează pe primul loc și ce știe să facă telefonul de 2.000 de dolari

30 sept. 2019
Review. Samsung Galaxy Fold. Ce îl poziționează pe primul loc și ce știe să facă telefonul de 2.000 de dolari

Review. S-a lansat Samsung Galaxy Fold. După ce lansarea s-a a fost amânată o dată, cel mai așteptat telefon extraterestu al momentului s-a lansat oficial și poate fi cumpărat în SUA la un preț de 2 000 de dolari.

Noul smartphone are un ecran OLED de 7.3 inchi, cu o rezoluţie de 2.152 x 1.536 pixeli, iar în momentul în care se pliază, gadgetul are un ecran secundar pe exterior, de 4.6 inchi. Ecranul este protejat de o barieră de plastic în jurul său și are și o ‘balama’. Acesta se bazează pe noua tehnologie Dynamic AMOLED.

Telefonul are un chipset Snapdragon 855, 12 GB memorie RAM, 512GB stocare, un senzor de 12 megapixeli principal cu diafragmă variabilă f/1.5-2.4, un senzor de 12 megapixeli alăturat unui obiectiv cu zoom f/2.4 şi un senzor de 16 megapixeli ultrawide f/2.2. Camera frontală are o rezoluţie de 10 megapixeli, la fel ca cea din interior. Aceasta are și un senzor de 8 megapixeli pentru calcularea adâncimii.

Cei care își achiziționează acest telefon trebuie să fie foarte atenți la instrucțiunile de folosire și îngrijire.

Reguli ce nu trebuie încălcate!

Nu trebuie să apeși sau să pui presiune pe ecran cu obiecte ascuțite sau cu unghiile!

Nu uda telefonul! Lichidele pot intra în balamaua telefonului.

„Galaxy Fold este un dispozitiv care defineşte o nouă categorie şi depăşeşte barierele design-ului tradiţonal de smartphone-uri. Suntem fericiţi să lansăm această tehnologie inovatoare şi să permitem clienţilor să o experimenteze pe cont propriu. Consumatorii au răspuns pozitiv la ecrane mari, iar forma revoluţionară a lui Galaxy Fold oferă un ecran mai mare şi mai captivant, fără să sacrifice portabilitatea. Asta numim noi inovaţie în experienţa de utilizare mobilă”, a declarat DJ Koh, CEO-ul diviziei IT & Mobile Communications Division din cadrul Samsung Electronics.