Salariile acestor angajați vor fi tăiate cu 48%! Gabriela Firea dezvăluire un memorandum secret al Guvernului Cîțu:

20 mart. 2021
Salariile acestor angajați vor fi tăiate cu 48%! Gabriela Firea dezvăluire un memorandum secret al Guvernului Cîțu:

Guvernul Cîțu caută soluții pentru a gestiona bugetul de stat, care pare să fie mult mai sărac decât anticipa toată lumea. Deși s-au pus la bătaie multe fonduri europene și președintele Klaus Iohannis anunță că România va primi mulți bani de la UE, iată că guvernanții insistă pe ideea că nu sunt fonduri suficiente.

Gabriela Firea, senator PSD și fost primar general al Capitalei susține că a intrat în posesia unui memorandum, discutat în Guvern și care impune o scădere cu 48% a salariilor medicilor. Deja au apărut probleme la acest capitol pentru că Vlad Voiculescu a promis niște fonduri, din care trebuiau să fie plătiți cei care au lucrat în campaniile de vaccinare, dar acești bani nu au mai venit niciodată.

În plină pandemie, după ce medicii au fost intens solicitați, Guvernul vrea să le înjumătățeacă salariile sau cel puțin așa susține Gabriela Firea, care acuză Puterea de inconștiență criminală practic.

Guvernul vrea să taie salariile medicilor

„Incredibil! Guvernul Cîțu vrea să taie salariile medicilor cu (atenție!!!) 48%! Memorandumul discutat în Guvern zilele trecute duce la o scădere cu aproape 50% a veniturilor unui medic, după cum au calculat chiar sindicatele din sistem! Iar ministrul Muncii, Raluca Turcan, ne spune că salariile din Sănătate sunt prea mari”, a fost mesajul Gabrielei Firea postat pe Facebook.

Aceasta insistă pe ideea că o tăiere a salariilor medicilor în acest moment nu este deloc oportună și în mod cert va conduce la servicii medicale mai slabe.

„Noi am înțeles pericolul și am elaborat Legea 153/2017, a salarizării, prin care veniturile personalului medical au fost aduse la un nivel aproape de cel din Vest! Astăzi, noua Putere de dreapta vrea să ne lase, din nou, fără ajutor medical, în plină pandemie”, a mai spus Gabriela Firea.