Sandra Stoicescu a fost înlocuită la Observator! Colegul său i-a preluat locul. Ce decizie a luat vedeta Antena 1

de:
28 apr. 2021
Sandra Stoicescu a fost înlocuită la Observator! Colegul său i-a preluat locul. Ce decizie a luat vedeta Antena 1

Sandra Stoicescu nu a mai putut fi urmărită în cursul zilei de luni în cadrul Observatorului de la ora 19.00 de la Antena 1, iar fanii nu o vor mai vedea nici în următoarele zile pe prezentatoarea tv.

Vedeta a fost înlocuită de colegul său, Valentin Butnaru, care va rămâne în continuare la pupitrul știrilor, după ce Sandra Stoicescu a decis că are nevoie de o pauză.

Sandra Stoicescu și-a luat o pauză

Sandra Stoicescu nu obșinuiască să lipsească de la pupitrul Observatorului. Ultima oară când a absentat a fost atunci când soțul și fiica sa au contractat noul coronavirus, însă de această dată, lucrurile sunt complet diferite.

Vedeta a avut nevoie de o pauză, așa că și-a luat concediu. Ea a plecat în vacanță alături de familia sa și a ținut să-și anunțe și fanii, prin intermediul rețelelor de socializare.

Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut anunțul chiar din aeroport, mărturisind că va pleca în Maldive pentru câteva zile, evident, alături de soțul ei, Sergiu și de fiica sa, Sara. Mai mult de atât, ea și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul zborului, până când a ajuns în siguranță la destinție.

O căsnicie fericită de 7 ani

Nu e de mirare că Sandra Stoicescu a avut nevoie de puțin timp alături de familia ei. Vedeta a mărturisit recent că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, care i-a schimbat viața în bine.

Ea mai povestea că amintirile frumoase pe care le are cu el sunt cele care fac relația să funcționeze, iar munca în echipă, respectul și admirația, au și ele un rol foarte important.

Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute.

Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine”, a mărturisit Sandra Stoicescu, pentru Libertatea.