Scandal imens între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce i-a reproșat vedeta Antena Stars soțului său în public. L-a făcut efectiv de râs

06 oct. 2021
Scandal imens între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce i-a reproșat vedeta Antena Stars soțului său în public. L-a făcut efectiv de râs
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice ale lor

Relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea a fost pusă sub semnul întrebării și nu e de mirare. Chiar cântărețul a mărturisit că cei doi se ceartă din ce în ce mai des, iar motivul este mereu același. Nu de puține ori a ieșit un scandal imens între ei.

De opt ani sunt împreună, dar au făcut relația oficială de abia în 2015. Arată precum unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar totul se datorează răbdării, mărturisește Tavi Cloda.

Mai mult de atât, cântărețul spune că multe persoane fac aceași greșeală. Nu se arată așa cum sunt de la început, iar la final descoperă că sunt atât de diferiți încât relația nu mai poate continua.

”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.

Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”, a mărturisit Tavi Clonda, pentru impact.

Motivul certurilor dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Deși de la distanță par un cuplu demn de invidie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se ceartă, iar mereu e același motiv, spune cântărețul. Organizarea din casă, treburile casnice, crează tensiuni în cuplu, însă de fiecare dată reușesc să lase unul de la altul. Totuși vedeta Antena Stars l-a făcut de râs în public și nu doar o dată.

Deși Tavi Clonda are un mod diferit în care se manifestă, Gabriela Cristea are grijă să fie liniștită, iar lucrurile se rezolvă de la sine.

”Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”, a mai povestit el.