Scandal imens la Kanal D! Olga Verbițchi rupe tăcerea. A spus motivul real pentru care a fost dată afară de la Bravo, ai stil! Celebrities (EXCLUSIV)

12 sept. 2021
Scandal imens la Kanal D! Olga Verbițchi rupe tăcerea. A spus motivul real pentru care a fost dată afară de la Bravo, ai stil! Celebrities (EXCLUSIV)
Olga Verbițchi la Bravo, ai stil! Celebrities

Olga Verbițchi a fost surpriza noului sezon Bravo, ai stil! Celebrities. Extrem de spontană și charismatică, aceasta a cucerit imediat publicul, care chiar a cotat-o încă de la prima ediție drept una dintre principalele favorite la titlul de Cea mai stilată femeie a anului.

Olga Verbițchi este o tânără cântăreață din Republica Moldova, de 20 de ani, care se bucură de multă popularitate pe rețelele de socializare, doar că se pare că nu este deloc serioasă.

Încă de la început, aceasta a întârziat la filmări, dând peste cap programul tuturor. Mai grav decât atât, au fost momente în care nu s-a mai prezentat deloc și toată echipa de producție a fost blocată, au dezvăluit surse pentru VoxBiz.ro.

Ilinca Vandici a anunțat în gală că aceasta a încălcat regulamentul și că a fost descalificată, dar nu a dat detalii concrete. Înlocuitoarea ei va fi prezentată publicului miercuri și va fi o surpriză totală pentru public, dar și pentru celelalte opt concurente.

Olga Verbițchi rupe tăcerea: de ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Fanii au fost foarte nemulțumiți când au aflat că Olga Verbițchi nu o să mai apară în show și au elaborat tot felul de scenarii, ba chiar că aceasta ar fi fost sabotată. Producătorii au ales să nu dezvăluie detaliile din culise, dar tânăra basarabeancă a încălcat contractul, așa că acum trebuie să suporte consecințele.

Olga Verbițchi a ales să spună public ce s-a întâmplat de fapt și a postat pe InstaStory un clip în care explică totul. Ea spune că a întârziat foarte mult la filmări din cauza unui conflict pe care l-a avut cu fostul iubit. Tânăra susține că s-a aflat într-o relație toxică și că după discuția cu fostul partener a suferit un șoc emoțional și a avut un atac de panică.

Fanii au vorbit și despre faptul că aceasta s-ar droga, dar Olga Verbițchi a ținut să precizeze că nu este nimic adevărat și că a fost descalificată doar pentru că a întârziat și producătorii nu au dorit să-i dea o nouă șansă. „Nu sunt Anda Adam să mi se mai dea o șansă. Era doar un concurs”, a spus ea pe InstaStory.

Totuși se pare că fostul ei iubit a postat pe rețelele sociale că Olga abuza de substanțe interzise. Ea la rândul ei spune că el a vrut să o distrugă și de aceea i-a provocat acel șoc emoțional.