Scandal monstru! CTP șterge pe joc cu medicul Monica Pop! Este război total între cei doi

22 nov. 2020
Scandal monstru! CTP șterge pe joc cu medicul Monica Pop! Este război total între cei doi
Cristian Tudor Popescu apare săptămânal la Digi24

Cristian Tudor Popescu este scandalizat după seria de declarații năucitoare ale renumitului medic oftalmolog, Monica Pop. Aceasta a avut mai multe ieșiri publice, la televizor sau în mediu online, prin care critică aspru vaccinul anti-COVID. Mai mult aceasta induce ideea că cei care-l fac ar putea face leucemie.

CTP a sărit în aer când a auzit despre afirmațiile Monicăi Pop și a șters cu ea pe jos în stilul caracteristic. Medicul este și manager de spital, iar declarațiile ei sunt foarte grave. Gazetarul chiar consideră că sunt un atentat la siguranța națională.

Cristian Tudor Popescu nu este singurul care a criticat-o pe Monica Pop, după ieșirile ei necontrolate, dar cu siguranță a fost cel mai vocal. Și psihiatrul Gabriel Diaconu a taxat declarațiile medicului.

Ce spune Monica Pop

„CORECT INFORMATI?! PROSPECTUL?
OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE :
1. Care sint CONTRAINDICATIILE acestui vaccin? Afectiuni, sarcină, vîrstă??!!
2. Copiii mici care sint oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
3.Care sint efectele adverse cunoscute pină acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?
4.Daca au fost unii pacienți reinfectati ( dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?
5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?
6.Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza ?(e perfect posibil sa nu fie)