Scandalos! Câți bani cere Gina Pistol ca să-i arate chipul micuței Josephine? Ce spune Smiley

12 aug. 2021
Scandalos! Câți bani cere Gina Pistol ca să-i arate chipul micuței Josephine? Ce spune Smiley
Gina Pistol

Smiley a promis că nu va arăta chipul micuței sale, Josephine, pe rețelele de socializare până când aceasta nu va crește suficient de mult încât să decidă ea dacă dorește sau nu să fie în lumina reflectoarelor. Gina Pistol a fost și ea de acord cu decizia iubitului său, dar asta nu o împiedică să posteze periodic fotografii cu fetița, chiar dacă nu-i arată fața.

Cele mai multe imagini sunt de fapt campanii publicitare la diferite produse pentru bebeluși. Însă recent, Gina Pistol a surprins pe toată lumea, când pe InstaStory a expus zâmbetul lui Josephine. Înainte să o arate curioșilor, ea a mărturisit că de când a devenit mamă îi este foarte dor de ea. Dar că asta nu înseamnă că nu este foarte fericită și recunoscătoare că are un copil.

Oana Zăvoranu insistă că Gina Pistol vrea bani pentru a-i arăta chipul fetiței sale

Oana Zăvoranu susține că decizia celui mai iubit cuplu din showbiz de a nu arăta chipului fetiței lor are legătură strict cu banii și că așteaptă o ofertă financiară considerabilă pentru a accepta o ședință foto.

„Asteapta sa vina o poate revista generoasa, vreo televiziune si in momentul in care va fi destul de generoasa suma, ce credeti? Minune, surpriza, ei o vor arata pe cea mica, pentru ca… la cerere o s-o bage, la cererea voastra pentru ca ne-ati scris foarte multi, ca sunteti curiosi sa vedeti daca seamana cu mine sau cu Omul, Smiley Omul, ne-am hotarat sa o aratam”, a spus Oana Zavoranu.

În SUA, celebritățile câștigă sute de mii de euro de la revistele glossy pentru ședințele foto cu imagini mult așteptate de fani. În România, bugetele nu sunt nici pe departe la fel de mari și este greu de crezut că vreo publicație va oferi peste 50.000 de euro, suma vehiculată pe rețelele de socializare, pentru a arăta chipul micuței Josephine.

Gina Pistol, contracte de imagine de zeci de mii de euro

Între timp, Gina Pistol continuă să primească tot mai multe contracte de publicitate, semn că imaginea ei este una foarte bună, care îi aduce lunar peste 10.000 de euro lejer, doar din câteva postări pe Instagram.

De altfel, de când relația ei cu Smiley a fost oficializată și tariful ei a crescut simțitor. A contat foarte mult și faptul că prezintă două dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment, Asia Express și Chefi la Cuțite, unde momentan a fost înlocuită de Irina Fodor.