Scapă rapid de iritații. Toți facem această greșeală. Care este soluția corectă

de:
23 iul. 2020
Scapă rapid de iritații. Toți facem această greșeală. Care este soluția corectă

În perioada verii, multe persoane se confruntă cu problema problema iritațiilor, mai ales în zona coapselor. Cea mai la îndemână soluție o reprezintă cremele și tratamentele corporale, însă acest lucru poate fi o greșeală majoră. 

Dacă te confrunți cu iritații în această zonă a corpului, primul lucru pe care trebuie să îl știi este că produsele care conțin susbtanțe iritante precum parfum și alcool trebuie evitate. Acestea nu vor face altceva decât să agraveze situația.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este exfolierea. Deși pare o soluție, indiferent ce conține scrubul, exfolierea îți poate provoca probleme mult mai mari.

Care este soluția

Sepcialiștii recomandă aplicarea unei creme hidrante și calmante, făcută special pentru piele sensibilă, care să nu conțină alcool deloc. Aceasta trebuie aplicată seara, înainte de culcare, pentru ca substanțele să poată fi absorbite în piele peste noapte.

Ține cont de un aspect important. Această cremă nu trebuie aplicată dimineața, sau atunci când pleci de acasă. Având în vedere temperaturile ridicate, vei transpira, iar umezeala se va accentua, favorizând astfel iritațiile.