Scene interzise la Survivor România! Ce au făcut de fapt Andreea Moromete și Alin Chirilă în junglă. Nu s-a dat la televizor

28 feb. 2023
Scene interzise la Survivor România! Ce au făcut de fapt Andreea Moromete și Alin Chirilă în junglă. Nu s-a dat la televizor

Andreea Moromete părea a fi cea mai cuminte Războinică de la Survivor România 2023, dar de ceva timp este în centrul atenției mai mult ca oricine. Tânăra a fost aleasă pentru acest show în urma unui casting realizat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, așa că a plecat din start la drum cu un bonus de notorietate.

Marea ei rivală este Alexandra Ciomag, pe care o propune spre eliminare ori de câte ori are ocazia. Războinica este foarte frumoasă și mulți spun că asta o deranjează pe colega ei de echipă. Nu există niciun alt motiv să fie nominalizată constant, în contextul în care ea aduce multe puncte pentru echipă.

Andreea Moromete a șocat publicul și cu manifestările ei bizare după ce câștigă un punct. Aceasta țipă, se strâmbă și sare foarte des în brațele lui Alin Chirilă.

Ei bine, alături de acesta s-a pierdut în junglă, iar cei din echipa Survivor România de la PRO TV i-au căutat ore în șir. Nimeni nu știe ce au făcut, dar o parte din fani sunt de părere că între cei doi s-ar fi desfășurat scene interzise minorilor.

Daniel Pavel a anunțat că Andreea Moromete și Alin Chirilă vor fi sancționați. Au intrat la joc, dar au primit mai puține obiecte de aruncat. Drept urmare, echipa lor a și pierdut în fața Faimoșilor. Ironia sorții face ca cei doi să reușească în tandem să câștige colanele de imunitate. Astfel că s-au salvat. (Vezi aici pe cine au propus pentru eliminare)

Cum se apără Andreea Moromete

„Consecința este următoarea: astăzi, la joc, veți juca, însă obiectele de aruncat pentru proba de final vor fi mai puține pentru voi. Și asta înseamnă ceva. O să vedeți în economia, dinamica probei de final. Și va trebui să luptați și cu asta, în atingerea obiectivului zilei. Rugămintea mea este următoarea: dacă situația se repetă, și la Faimoși poate să apară, și, din nou, la Războinici, consecințele vor fi mai grave. Se vor aplica întregului trib, atunci.

O să vedem la momentul potrivit despre ce e vorba, dar tot tribul o să tragă pentru asta. Dacă va fi cazul, este o situație ipotetică. Nu vreau să ajungem acolo. Deci astăzi, Andreea Moromete și Alin Chirilă intrați pe traseu, însă pedeapsa este că veți avea mai puține obiecte de aruncat la proba de final. Veți trage mai mult și asta e realitatea”, a spus Daniel Pavel, la Survivor România.

Vezi aici și CLASAMENTUL actualizat de la Survivor România 2023. Cine a ajuns pe primul loc în TOP

Andreea Moromete s-a apărat și a spus că în realitate ea și Alin Chirilă au mers după crabi și s-au pierdut prin pădure. Războinica s-a scuzat pentru gestul său și a promis că nu va mai repeta experiența.

„Eu și Alin am mers în pădure ca să căutam crabi. La un moment dat, am auzit un sunet de animal și ne-am gândit că intenția noastră este bună. Aveam maceta la noi, aveam sacul de crabi, adevărați războinici ne vedeam, supraviețuitori, cum ne întoarcem cu halca de carne pentru trib. Intenția a fost bună, dar n-am mai conștientizat distanța parcursă, am tot înaintat în pădure, am pierdut noțiunea timpului și când ne-am întors ne-am dat seama că toată lumea se alarmase, toată lumea ne căuta.

Abia când ne-am întors, am realizat cât de mult ne îndepărtaserăm de perimetru. Ne cerem mii de scuze pentru greșeala făcută și trebuie să suportăm consecințele. Chiar ne pare rău, n-a fost nimic intenționat. Noi am zis că facem un bine, dar, din păcate, am încălcat regulamentul și, încă o dată, ne cerem scuze”, a spus Andreea Moromete la Pro TV.