Schimbare majoră la LIDL România! Ce se va întâmpla chiar din luna mai. Mai este foarte puțin. Toți clienții sunt vizați

14 mart. 2023
Schimbare majoră la LIDL România! Ce se va întâmpla chiar din luna mai. Mai este foarte puțin. Toți clienții sunt vizați

LIDL România a făcut o schimbare majoră și îi anunță pe toți clienții. Decizia se va concretiza din luna mai a acestui an.

LIDL România a anunțat că Maria Mihai va prelua, în luna mai a acestui an, atribuțiile de Director de Comunicare și CSR ale companiei de la noi din țară de la Cristina Haganu.

Aceasta din urmă, care a deținut funcția de Director de Comunicare și CSR LIDL România din 2016, se va alătura echipei LIDL Portugalia. Acolo va ocupa aceeași funcție și va coordona strategia și programele de comunicare pentru magazinul din Portugalia, scrie revistaprogresiv.ro.

Maria Mihai lucrează, încă din 2008, în domeniul comunicării. Ea s-a alăturat LIDL în anul 2014 și a ocupat funcția de Specialist PR în departamentul de Comunicare și CSR. După ceva timp, ea a fost promovată la funcția de Manager Comunicare Externă și Social Media.

Cea care va ocupa funcția de Director de Comunicare și CSR se pricepe la elaborarea strategiilor de comunicare corporativă și de sustenabilitate, comunicarea de criză, relațiile cu media, comunicarea internă și social media.

LIDL România a deschis un nou depozit logistic

Magazinul a informat recent că a inaugurat al șaptelea depozit logistic, care este și cel mai mare din portofoliul din România.

Depozitul se află pe un teren de peste 173.000 metri pătrați, aflat în apropierea A2, în comuna Fundeni. Suprafața construită este de peste 56.000 metri pătrați.

Depozitul va servi 55 de magazine LIDL din sud și sud-estul țării. Pentru a termina construcția a fost nevoie de doi ani și trei luni.