Schimbare totală la Antena 1! Cine se bate cu Andreea Esca

19 feb. 2020
Schimbare totală la Antena 1! Cine se bate cu Andreea Esca

Schimbare majoră în arena jurnalelor de știri. Postul de televiziune Antena 1 aruncă în ring un nume cu greutate după ce Andreea Berecleanu și-a dat demisia. S-a aflat cine se va lupta cu Andreea Esca.

Antena 1 a anunțat astăzi că începând din această primăvară, Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul de la ora 19.00, de luni până vineri, la Antena 1.

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist.

Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Schimbările nu se opresc aici. Antena 1 a anunțat că Observatorul va avea o nouă identitate atât la nivel vizual, cât și la nivel editorial.

Alessandra Stoicescu este unul dintre cei mai experimentați, mai cunoscuți și mai apreciați jurnaliști din România, având o carieră de aproximativ 25 de ani în presă.