Schimbare totală! Tânăra care a luat titlul de ‘cea mai frumoasă fetiță din lume’ e de nerecunoscut după 12 ani

28 aug. 2019
Schimbare totală! Tânăra care a luat titlul de 'cea mai frumoasă fetiță din lume' e de nerecunoscut după 12 ani

Schimbare radicală pentru fata care în urmă cu 12 ani a câștigat titlul de ‘cea mai frumoasă fetiță din lume’. Vedeta tocmai a împlinit 18 ani și e departe de copilul care a fascinat o lume întreagă. Pozează provocator și este vânată de toate revistele pentru bărbați.

Thylane Blondeau a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din vacanța pe care a avut-o în această vară, în St. Barts, Franţa. Thylane are acum 18 ani.

Imagini dintr-o vacanță exotică

Într-una dintre aceste fotografii, adolescenta apare într-un costum de baie întreg, de culoare roşie, stând într-o cadă exterioară cu privelişte spre ocean, iar în apă sunt presărate petale de flori. „Cea mai frumoasă privelişte“, a scris modelul.

Vedetă de la vârsta de șase ani

Thylane Blondeau a ajuns vedetă și sub lumina reflectoarelor la vârsta de doar şase ani, când a devenit „cea mai frumoasă fetiţă din lume“. În 2018, scenariul s-a repetat, ea câştigând din nou acelaşi titlu.

Thylane Blondeau, fată de fotbalist

Thylane Blondeau este fata fostului fotbalistul francez, Patrick Blondeau şi a designerului Veronika Loubry. Tatăl său a jucat pentru naționala Franței, dar și pentru unele dintre cele mai mari cluburi din Hexagon, Marseille, Bordeaux și Monaco. Adolescenta şi-a început cariera în lumea modei când avea doar patru ani, iar acum este ambasador pentru firma de cosmetice L’Oreal şi are propria ei linie vestimentară.