Se închide ING Bank? Decizia luată de instituția bancară. Toti clientii trebuie sa stie

de:
23 apr. 2023
Se închide ING Bank? Decizia luată de instituția bancară. Toti clientii trebuie sa stie

Se închide ING Bank în România? Mulți români s-au întrebat asta, având în vedere că în ultima perioadă mai multe office-uri au ajuns să fie închise.

De cealaltă parte, alte bănci precum CEC Bank sau Banca Transilvania au început să deschidă mai multe sucursale. Iată că acum avem și câteva vești din partea ING Bank.

Deși anul 2022 a fost încheiat cu un profit net de 1,06 miliarde de lei, în relativă stagnare față de 2021, s-ar părea că banca olandeză începe treptat să își revină.

Să nu uităm că această stagnare vine având în vedere creșterea veniturilor cu o zecime, dar al majorării costurilor cu provizioanele.

Ce planuri are ING Bank în 2023? Se pare că banca este pregătită să revină în forță, deci nu se pune problema ca aceasta să se închidă așa cum credeau mulți.

ING Bank, anunț oficial despre office-urile din România

Mai multe office-uri din România au început să fie deschise din nou după ani de pauză. Un spațiu din Brașov spre exemplu a fost deschis recent, iar astfel de evenimente vor continua, a anunțat public un oficial de la ING Bank.

”Este primul office deschis de ING Bank România după câțiva ani și va fi urmat de alte evenimente de acest tip”, spune Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank Romania.

Sursa citată mai amintește și de o creștere cu o zecime a creditelor, sub rata inflației. Trebuie menționat că în ciuda temerilor pe care le-au tot avut clienții, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale.

Ofertele sunt cât se poate de avantajoase, la fel ca și creditele. De asemenea, este simplu să obții un credit de nevoi personale de la ING Bank într-un timp scurt, chiar și online, dacă îndeplinești toate condițiile.