Se pot face extrem de mulți bani, chiar în plină epidemie. Țările bogate și-au deschis granițele

11 apr. 2020
Se pot face extrem de mulți bani, chiar în plină epidemie. Țările bogate și-au deschis granițele

Chiar dacă este epidemie de coronavirus, stare de urgență și restricții în multe state, e o perioadă în care țările bogate au nevoie, mai mult ca niciodată de oameni care să muncească. Este chiar o ocazie bună acum pentru cei care vor să facă mulți bani. 

firmele din Germania, Italia sau Anglia au mare nevoie de români și le promit că vor lucra în siguranță. În România, prin Ordonanța Militară 7, guvernul le permite oamenilor să plece la muncă peste hotare cu avioane charter. Țările care îi așteaptă se organizează acum, pentru a-i primi cât mai bine.

„Recrutarea se face pe un portal care încă nu este gata. Urmează să fie pus online, asta după ce se primesc toate aprobările și acordurile din partea guvernului. Acolo, angajatorii vor posta ce au nevoie, ce domenii, iar oamenii încarcă, probabil, un CV.

Vor fi sunați și după urmează plecarea. Se încearcă să se plece inclusiv săptămâna aceasta, dar cel mai posibil undeva pe 20 aprilie. Se pleacă din România, se ajunge acolo, se va face test. Cei pozitivi nu vor merge la muncă, iar cei negativi vor fi, într-un fel, carantinați 14 zile la sediul firmei.

Vor lucra, dar în niște condiți: nu vor ieși afară, totul se va dezinfecta, hainele vor fi spălate la 60 de grade, vor păstra o anumită distanță de 1,5 m. Ei nu vor putea ieși afară, grup de cinci, maxim 10,” spune un asistent în recrutare, citat de PRO TV.