Sebastian Chitoșcă, schimbare totală. Ce se întâmplă chiar acum în viața fostului concurent de la Survivor România

24 sept. 2021
Sebastian Chitoșcă, schimbare totală. Ce se întâmplă chiar acum în viața fostului concurent de la Survivor România
Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă este fostul concurent de la Survivor România, iar după ce competiția s-a terminat, viața fostului fotbalist nu a fost atât de roz, motiv pentru care el și soția sa au ajuns să ia decizii uluitoare.

Soția sa, Alexandra și-a șters deja contul de Instagram, iar Sebastian Chitoșcă urma și el să facă același lucru. Motivul? Cei doi își doreau o pauză de la lumea virtuală, însă probabil la mijloc sunt și alte motive.

Fostul concurent de la Survivor România s-a răzgândit însă. Acesta a mărturisit că nu își va șterge contul de socializare, ci doar nu va mai fi atât de activ ca înainte. Mai mult de atât, fostul fotbalist spune că că se va apropria de Dumnezeu odată cu această pauză în social media.

“În următoarea perioadă, din păcate, nu vă mai pot răspunde la mesaje și nici nu o să mai fiu activ pe nicio rețea de socializare. Am probleme serioase. Inițial, ar fi trebuit să-mi închid contul, dar nu o fac pentru voi. Gânduri bune! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Urmați calea lui Dumnezeu, doar așa putem învinge răul”, a scris Sebastian Chitoșcă pe rețelele sociale.

”Nu-mi vine să cred”

Nu este primul mesaj care îi pune pe fani pe gânduri, căci anterior, fostul fotbalist a mai avut o postare care i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate. Cu alte cuvinte, Sebastian Chitoșcă povestea că traversează o perioadă dificilă. Mesajul l-a încheiat, însă, optimist, fără a spune ce se întâmplă cu adevărat în viața sa.

“Mă așteptam la orice în viața asta, mă așteptam să-l văd pe Dumnezeu înainte să văd chestia asta, nu-mi vine să cred. E dureros, dar trece”, a mai precizat Sebastian Chitoșcă pe pagina personală de Instagram.