Secretul bine ascuns al lui Putin s-a aflat! Cât costă ‘bestia’ care-l apără pe cel mai temut om al planetei

31 aug. 2019
Secretul bine ascuns al lui Putin s-a aflat! Cât costă 'bestia' care-l apără pe cel mai temut om al planetei

Secretul bine ascuns al lui Vladimit Putin s-a aflat! ‘Bestia’ care-l apără pe cel mai temut om al planetei a fost devoalată și s-a aflat cât costă. Socotit cel mai de temut om al planetei, Țarul Rusiei este și extrem de bine păzit de eventualele atentate la viața sa.

Rusia a inaugurat o reprezentanţă auto care va vinde limuzine de lux marca Aurus, un tip de automobil utilizat şi de preşedintele Vladimir Putin. Aceste limuzine sunt destinate să fie moştenitoarele celebrelor sedanuri ZIL, care i-au transportat pe liderii sovietici.

Cât cotă limuzina lui Putin

Celebra limuzină care îl transport pe Vladimir Putin costă 18 milioane ruble (274.000 de dolari) în configuraţia de bază. Bolidul Aurus este destinat clienţilor din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu, precum şi cumpărătorilor din Europa şi China.“Ne aşteptăm ca o reprezentanţă similară să fie deschisă în China în 2020-2021” a declarat ministrul rus al Industriei şi Comerţului, Denis Manturov.

Investiție de sute de milioane de dolari

Proiectul a costat Rusia peste 12,4 miliarde ruble, circa 189 milioane dolari. Vehiculele sunt produse de un institut de cercetare rusesc cunoscut sub acronimul NAMI, în parteneriat cu producătorul rus de automobile Sollers.

La ceremonia de inaugurare a showroom-ului a fost prezentat modelul sedan Aurus Senat. “Varianta minivan şi SUV-ul Komendant sunt în faza de testare. Sper ca ultimul să fie dezvăluit în 2020 la Salonul auto international de la Moscova” a spus Manturov.

Aurus, modelul electric

Aurus va fi disponibil și ca model electric în 2024-2025. Directorul general de la Aurus, Adil Shirinov, a spus că potenţialii clienți ai limuzinei nu sunt doar oficialii guvernamentali ci şi oamenii de afaceri. “Credem că clientela va fi destul de extinsă”, a apreciat Adil Shirinov. Potrivit acestuia, Aurus a început să preia comenzi, dar nu are programate vânzări cu amănuntul în cursul acestui an, anunță stirileprotv.ro.

Aurus