Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

05 aug. 2019
Secretul lui Feli! Cum a reușit de fapt să slăbească 30 de kg! Dramele neștiute din viața ei

Feli Donose este una dintre cele mai bune voci feminine la ora actuală. Aceasta a debutat în muzică la Vocea României în echipa Moga și deși nu a câștigat, a fost cooptată de Smiley la HaHaHa Production și de atunci cariera ei a cunoscut o ascensiune fulminantă. Când a apărut, cântăreața avea mai mult cu 30 de kg ca acum, dar nu o deranja. Era fericită și avea multă încredere în ea.

În anul 2016, a clacat pe plan emoționat după ce a fost copleșită de probleme. Mai mult decât atât, după ce a încercat toate dietele posibile, artista a decis că singura cale de a ajunge la un corp așa cum visa este operația la stomac. Așa că a facut acest pas. Feli a recunoscut la Teo Show, în 2017, că nu i-a fost ușor să ia această decizie și că după intervenție, timp de o lună, a trebuit să facă o injecție în burtă și să mănânce doar o supă cu legume fierte. Artista a recunoscut că nu s-ar fi descurcat fără prietena sa, Cătălina de la HaHaHa Production, care a sprijinit-o și ajutat-o încă de când s-a mutat în București.

Cântăreața spune că dacă ar da timpul înapoi, nu ar mai repeta experiența și asta pentru că ar avea grijă să mănânce sănătos și să facă mișcare. Dar este fericită că a slăbit și că arată așa cum își dorea și asta o întărește. Feli a mai dezvăluit și că i-a spus mamei sale despre operație la câteva luni după ce s-a întâmplat acest lucru, deși vorbea cu ea zilnic la telefon.

Într-un alt interviu, artista a recunoscut că nu a mai vorbit ani buni cu tatăl său. Părinții ei au divorțat când ea avea doar 14 ani și acest lucru a avut un impact major asupra ei. Ea a fost supărată că tatăl său a greșit și a fost nevoit să plece de lângă ea. Feli a spus că a făcut mult timp terapie pentru a-și rezolva conflictele interne și că în cele din urmă a pus mâna pe telefon și și-a sunat părintele căruia i-a spus la finalul convorbirii că îl iubește. Recent, tatăl lui Feli a murit și asta a afectat-o foarte mult, dar a reușit să treacă peste moment. Chiar a ajuns și în finala Eurovision, pe care a încheiat-o pe locul 2. Marii câștigători au fost The Humans, cu piesa Goodbye.

Citește și…

Imagini de colecție! Laura Codruța Kovesi, în pantaloni scurți, la baschet, acum 20 de ani

Cel mai renumit medic în boli infecțioase, apel către Ministerul Sănătății: Toți românii să fie testați de urgență pentru aceste 3 boli!

Lovitură de teatru! Soțul Ilincă Vandici a avut o idilă cu Andreea Țonciu! Ce reacție a avut vedeta Kanal D