Secretul rușinos al Mihaelei Rădulescu a fost descoperit! Ce a făcut în tinerețe

09 sept. 2019
Secretul rușinos al Mihaelei Rădulescu a fost descoperit! Ce a făcut în tinerețe
Mihaela Rădulescu are o relație de mulți ani cu celebrul Felix Baumgartner

Secretul Mihaelei Rădulescu a fost descoperit. NBimeni nu s-ar fi așteptat la asta având ân vedere succesul pe care l-a avut frumoasa moldoveancă.

Deși a făcut ravagii în televiziune și este considerată o femeie deșteaptă și ambițioasă, Mihaela Rădulescu nu are ceea ce multe fete au acum. Aceasta a reușit să ajungă sus fără a avea studii superioare. Deși a început mai multe facultăți, vedeta nu a terminat niciuna.

Mihaela Rădulescu a făcut trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani de Fifologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion, spun persoane din anturajul ei.

În ciuda acestui lucru, Mihaela a ajuns să câștige sume de bani uriașe și să lucreze cu cele mai mari posturi din România.

Cum o chema pe Mihaela înainte să devină doamna Rădulescu?

Mihaela a fost căsătorită de mai multe ori, iar numele său de fată a fost Mihaela Țiganu, nume ce nu i-a plăcut foarte tare.

Vedeta a început de jos. Nu o să vă vină să credeți ce job a avut. Mihaela a fost șofer de taxi. Chiar ea a dezvăluit acest lucru presei. Desigur, este de admirat că a lucrat în orice domeniu pentru a-și depăși condiția. Aceasta a avut mare noroc cu Dan Chișu, omul care a lansat-o în lumea televiziunii.

Acesta a fost pasul cel mare. Mihaela a devenit o super vedetă, iar acum are o relație de cinci ani cu Felix Baumgartner.