Serialul de 10 episoade pe de pe Netflix care face ravagii în întreaga lume. E pe locul 1 în lume în enorm de multe țări. A depășit 180 de milioane de vizualizări

04 apr. 2023
Serialul de 10 episoade pe de pe Netflix care face ravagii în întreaga lume. E pe locul 1 în lume în enorm de multe țări. A depășit 180 de milioane de vizualizări

Dacă ai abonament Netflix și nu știi la ce să te uiți, poate că ar trebui să-i dai o șansă acestui serial de doar 10 episoade. Face ravagii în toată lumea.

”The Night Agent”, un thriller conspiraționist bazat pe romanul lui Matthew Quirk, a ajuns pe Netflix și poate fi cea mai nouă fixație a ta pentru televiziune. Gabriel Basso joacă rolul lui Peter Sutherland, un agent FBI desemnat să facă o tură de noapte aparent lipsită de sens, care acoperă telefoanele de la subsolul Casei Albe.

Cu toate acestea, un apel neașteptat declanșează un lanț de evenimente care implică intrigi internaționale, amenințări rusești și corupție guvernamentală.

Cele 10 episoade ale primului sezon sunt acum disponibile pentru streaming pe Netflix și, deși intriga centrală este încheiată până la final, fanii unor seriale de acțiune precum ”The Terminal List” și ”Reacher” pot anticipa viitoarele episoade din ”Agentul de noapte”.

Serialul are deja 168 de milioane de vizualizări, ocupând primul loc în preferințele oamenilor atât în România, cât și la nivel internațional.

”The Night Agent” de pe Netflix va avea și un al doilea sezon

Oamenilor le-a plăcut foarte mult serialul acesta, iar Netflix nu îi va dezamăgi. Platforma de streaming a anunțat deja un al doilea sezon.

”Puneți-vă centura – și verificați-vă bateria telefonului – pentru că sezonul 2 al Agentului de noapte vă cheamă. La doar câteva zile de la premiera sezonului 1 al thrillerului plin de acțiune, pe 23 martie, The Night Agent a fost reînnoit pentru încă un sezon de 10 episoade”, spune Netflix.

Gabriel Basso își va relua rolul lui Peter Sutherland, agentul cu același nume, care a fost promovat la sfârșitul primului sezon ca agent Night Action, cu statut de agent de teren cu drepturi depline. Acest lucru implică faptul că sezonul 2 îl poate duce în orice locație. Nu se știe cum se va integra personajul lui Luciane Buchanan, CEO-ul din domeniul tehnologiei Rose Larkin, în viitoarele intrigi. În mod similar, Hong Chau, care a interpretat-o pe Diane Farr, șefa de cabinet a Casei Albe, în sezonul 1, a devenit din ce în ce mai proeminentă în industria de divertisment de când a terminat filmările pentru ”The Night Agent”. Performanțele sale remarcabile din ”The Menu” and ”The Whale”, precum și din viitorul ”Joy Ride”, sunt exemple în acest sens.