Și ție îți miros picioarele? Iată ce boală ascunde acest semn. Trebuie să mergi la medic!

01 nov. 2019
Și ție îți miros picioarele? Iată ce boală ascunde acest semn. Trebuie să mergi la medic!

Miros neplăcut al picioarelor? Acesta este un semn care te îndeamnă să mergi la medic. Ai putea suferi de o boală foarte des întâlnită!

Cei care au astfel de probleme trebuie să fie foarte atenția la ce tip de încălțăminte poartă. Încălțămintea din material sintetic face mai mult rău piciorului. Aceasta oprește transpirația să se evapore. Și șosetele din material sintetic au același efect.

Este recomandat să cumpărăm încălțăminte din țesuturi naturale. De asemenea, este foarte bine să ne spălăm zilnic și să schimbăm șosetele și încălțămintea în mod regulat. În cazul În care nici aceste soluții nu vă ajută, puteți încerca odorizantele de la farmacie.

Dacă nu scăpați în niciun fel de mirosul neplăcut, iar picioarele vă transpiră în continuare, acest poate fi un semn că suferiți de hiperhidroza, o afecțiune ce vă face să transpirați excesiv. Boala afectează tot corpul, dar, în general, apare în zona palmelor, tălpilor, axilelor și în zona inghinală.

De asemenea, mirosul picioarele și transpirația în axces pot fi cauzate și de anumite boli, cum ar fi diabetul, endocardita, anxietatea, infarctul, infecţia cu HIV, leucemia, malaria, limfomul non-Hodgkin, obezitatea sau tuberculoza.

În acest caz, este recomandat să cereți părerea unui expert în domeniu.