Simona Gherghe pleacă la Kanal D? Cine o înlocuiește la Acces Direct definitiv

14 aug. 2019
Simona Gherghe pleacă la Kanal D? Cine o înlocuiește la Acces Direct definitiv

Simona Gherghe nu-și mai dorește să prezinte Acces Direct, emisiunea care a făcut-o celebră. Deși au existat mai multe speculații conform cărora aceasta ar urma să plece la Kanal D, se pare că zvonurile au fost complet false. Imediat ce se va întoarce din concediul maternal, prezentatoarea vrea să revină tot la Antena 1, dar în alte proiecte tv.

Simona Gherghe a lucrat aproape 20 de ani în trustul Intact, 9 ani la știri și încă 9 la producția care i-a adus cele mai multe realizări profesionale. „De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din “surse”. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment. „Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp. Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada 🙂 Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!”, a scris prezentatoarea pe pagina ei de facebook, pentru a pune capăt speculațiilor care se făceau cu privire la plecare ei de la postul de televiziune unde a lucrat o viață.

Cine o înlocuiește

În momentul de față, Cristina Cioran este cea care prezintă emisiunea, dar producătorii nu au fost mulțumiți de ea, astfel că au decis să o oferteze din nou pe Mirela Vaida. Aceasta revine pe micile ecrane, la cârma emisiunii Acces Direct, după ce o bună perioadă de timp și-a dedicat-o celor trei copii ai săi.

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregătită şi îmi doream de ceva timp să mă întorc la viaţa profesională, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a declarat prezentatoarea.

Pentru Mirela, propunerea de a prezenta emisiunea a venit cum nu se poate mai bine: „Cunosc echipa emisiunii, ştiu provocările şi momentele dificile pe care le presupune un astfel de format conectat mereu la viaţã socială, iubesc performanţa şi mă împlineşte munca în echipă! Mai ales că, de când am primit propunerea de a prelua poziţia de moderator, am lucrat alături de echipă şi la câteva schimbări de conţinut. Ne aşteaptă multe lucruri frumoase şi pozitive pe care să le descoperim împreună! Îmi este dor de public şi sper ca publicul să mă primească în casa lui, aşa cum a fãcut-o atâţia ani! Pentru asta le mulţumesc! Iar eu, vă asigur, am rămas aceeaşi Mirela, veselă, optimistă, “nebunatică”, empatică, hotărâtă şi, mai ales, vorbăreaţăăă!! :)” , a mai completat Mirela Vaida.

Începând din aceasta toamnă, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor pentru două ore în platoul Acces Direct, de la Antena 1.