Simona Halep a fost refuzată de Gigi Becali. Patronul FCSB a spus public de ce NU a vrut să vină la petrecerea ei de cununie cu Toni Iuruc

17 sept. 2021
Simona Halep a fost refuzată de Gigi Becali. Patronul FCSB a spus public de ce NU a vrut să vină la petrecerea ei de cununie cu Toni Iuruc

Simona Halep s-a distrat de minune la petrecerea ei de cununie, care a avut loc în clubul Fratelli din Mamaia, unde proprietar este chiar nașul său și al lui Toni Iuruc, Dani Caramihai. Aceasta a avut aproximativ 300 de invitați, care s-au bucurat să-i fie alături în cea mai importantă zi din viața ei.

Marii absenți au fost Ion Țiriac, Smiley și Gigi Becali. (De ce au refuzat Ion Țiriac și Smiley să vină la nuntă puteți citi AICI și AICI).

Surprinzător a fost, însă că nici Gigi Becali nu a onorat invitație, deși în trecut acesta era recunoscut pentru dansurile sale de neuitat. Fiind și o petrecere cu mulți machedoni, patronul FCSB era așteptat de mulți invitați.

De ce a refuzat Gigi Becali invitația la nunta Simonei Halep

Doar că surpriză, acesta nu și-a făcut apariția și toată lumea s-a întrebat de ce. Ca de fiecare dată asumat, el a explicat public de ce nu a venit la petrecerea Simonei Halep.

“M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a dezvăluit Gigi Becali, recent, pentru Pro X, cu puțin timp înainte să-i fie naș fiicei lui Iordănescu.

Așadar nici la petrecerea Simonei Halep nu a venit pentru că nu mai poate ascula muzică momentan. Poate până la nuntă va reveni la sentimente mai bune și va impresiona din nou pe toată lumea cu dansurile lui hazlii. Gigi Becali a fost de fiecare dată sufletul oricărui eveniment și nu a trecut neobsevat pe oriunde a fost.