Simona Halep este îndrăgostită din nou! Un actor super celebru i-a sucit mințile. Adio pentru totdeauna Toni Iuruc!

26 mart. 2023
Simona Halep este îndrăgostită din nou! Un actor super celebru i-a sucit mințile. Adio pentru totdeauna Toni Iuruc!

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive din România, însă merită toată această atenție pentru munca depusă.

Chiar dacă este nevoită să se antreneze pentru a rămâne în formă, Simona Halep a povestit, la un moment dat, și ce face pentru a se relaxa. Astfel de detalii sunt mai rare având în vedere că sportiva originară din Constanța preferă să își trăiască viața departe de ochii curioșilor.

În prezent, sportiva nu mai are niciun partener, însă asta nu o oprește să nu admire diverși bărbați, precum actorul Ozcan Deniz. Majoritatea românilor îl știu pe acesta din serialul ”Ziua în care mi-a fost scris destinul”, cel care a fost difuzat la Kanal D, scrie Cancan.ro.

Simona Halep îl apreciază atât de mult încât îi urmărește rețelele de socializare și chiar apreciază postările făcute de actorul turc.

”Nu lucrez excesiv. Ieri, spre exemplu, m-am antrenat o oră, dar la o intensitate foarte ridicată, poate chiar mai ridicată decât la meciuri. A fost o ședință de pregătire dură. Mâine voi face la fel ca să îmi țin picioarele în priză, să simt că obosesc. În rest, mă relaxez.

Chiar azi o să merg la shopping un pic. De asemenea, am un film preferat pe care îl urmăresc în cameră, e un serial turcesc (n.r Dragoste infinită). Nu fac nimic deosebit, dar ce fac, mă relaxează”, povestea sportiva.

Ozcan Deniz

Simona Halep și-a ținut relațiile departe de ochii oamenilor

Simona Halep a fost dintotdeauna o prezență discretă, motiv pentru care relațiile ei nu sunt cunoscute de mulți oameni. Cea mai recentă relație, care era foarte aproape de a deveni chiar un mariaj a fost cu Toni Iuruc, însă lucrurile nu au mers deloc într-o direcție bună.

La doar un an de la căsătoria în fața stării civile, cei doi au divorțat.

Surse spun că prima relație amoroasă a sportivei a început când avea 18 ani, cu Andrei Mlendea. Au circulat zvonuri că ea a ținut ascunsă această relație, iar aceasta s-a încheiat în 2013. De asemenea, s-a zvonit că sportiva ar fi avut o relație sentimentală cu Costa Sponte. Acesta din urmă este fiul lui Teia Sponte, un bun prieten al tatălui sportivei.