Simona Halep rupe tăcerea! Cât de bolnav este Ion Țiriac și ce relație are acum cu el, după ce nu a venit la nunta ei

27 sept. 2021
Simona Halep rupe tăcerea! Cât de bolnav este Ion Țiriac și ce relație are acum cu el, după ce nu a venit la nunta ei

Simona Halep s-a căsătorit la jumătatea lunii septembrie și a avut alături de ea aproximativ 300 de invitați. La petrecere au cântat Loredana, Dan Bittman, dar și formația machedoneană, Pindu. Toată lumea s-a distrat de minune, dar a ieșit în evidență absența lui Ion Țiriac de la eveniment.

Simona Halep nu a oferit detalii despre acest subiect, în schimb Ilie Năstase l-a scuzat pe prietenul său, spunând că se află în Africa, în vacanță la vânătoare. Jurnalistul Horia Ivanovici, patronul FANATIK a expus într-un editorial o altă ipoteză.

Acesta a susținut că a auzit că Ion Țiriac ar fi într-o stare proastă de sănătate din cauza unei pneumonii. Omul de afaceri a lipsit chiar și de la turneul de la Cluj, care-i poartă numele. Așa că dispariția lui a ridicat din ce în ce mai multe semne de întrebare.

Unde se află Ion Țiriac?

Acum tot Simona Halep vine și face lumină în această situație. Deși nu a dat nicio declarație, ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie, în care se vede la distanță Ion Țiriac. Poza este blurată, dar se poate observa că miliardarul stă cu mască pe față, deși e în aer liber, și urmărește antrenamentul jucătoarei noastre.

„The Boss” a scris Simona în dreptul acestei poze, care a vrut astfel să pună punct speculațiilor și să arate că relație ei cu Țiriac este în continuare una foarte bună. Însă faptul că el a lipsit din prim plan o bună perioadă arată și că Horia Ivanovici a avut dreptate legat de boala magnatului.