Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, amendate de americani! Motivul este halucinant

02 sept. 2019
Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, amendate de americani! Motivul este halucinant

După victoria entuziasmantă de la Wimbledon, Simona Halep pare să nu-și mai regăsească ritmul de altă dată. Tenismena resimte lipsa antrenorului său, Darren Cahill și își iese din fiere pe teren din ce în ce mai des. Înfrângerea din turul 2, în fața unei jucătoare din afara top 100 a înfuriat-o mult.

Taylor Townsend a fost ca argintul viu pe teren în ciuda kilogramelor în plus și într-un final s-a impus cu 7-6 în setul decisiv. Simona Halep s-a enervat la maxim în timpul meciului și a dat de teren cu racheta de tenis. Iar acum trebuie să suporte consecințele pentru gestul său.

Amenzi în lanț pentru românce

Organizatorii US Open au decis să o amendeze pe sportivă cu 3.000 de dolari, asta după ce anul trecut americanii i-au mai luat o dată banii, de data aceasta în turneul de la Miami, în meciul contra Oceanei Dodin.

Americanii pare că s-au pus pe românce, pentru că Simona Halep nu este singura care va trebui să lase bani la US Open. Jucătoarele Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au pățit același lucru. Acestea au fost amendate cu câte 2000, respectiv 1.500 de dolari pentru că s-au enervat mai mult decât era cazul și s-au răzbunat pe rachetele de tenis.