Singura zonă în care Bianca Drăgușanu nu este operată. Teo Trandafir a rămas fără cuvinte

de:
25 iun. 2021
Singura zonă în care Bianca Drăgușanu nu este operată. Teo Trandafir a rămas fără cuvinte

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care vizitează cel mai des cabinetul medicului estetician. Are o mulțime de intervenții estetice, însă o zonă a corpului a rămas naturală.

Diva a vorbit despre operațiile sale în compania medicului ei estecician, Alexandra Filip. Nu s-a sfiit să recunoască numărul operațiilor estetice, ba chiar a vorbit și despre zonele la care nu a umblat ci doar a lucrat mai mult pentru a obține aspectul dorit.

Bianca Drăgușanu încă merge la medicul estetician

Chiar dacă este operată deja, Bianca Drăgușanu obișnuiește să meargă foarte des la medicul estetician pentru a se întreține. Blondina a mărturisit că face naveta la Cluj pentru a se întâlni cu Alexandra Filip, medicul ei.

Acesta susține că deși este vorba despre un drum mai lung, efortul depus merită având în vedere rezultatele.

„Alexandra Filip este medicul meu estetician din Cluj la care fac naveta. Drumul meu la Cluj merită tot efortul. Noi două lucrăm împreună și ne susținem și suntem și prietene”, a spus Bianca la Teo Show.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Teo Trandafir a rămas șocată când medicul estetician al Biancăi Drăgușanu a analizat-o și a vorbit despre numărul operațiilor estetice. Blondina ar avea peste cinci intervenții chirugicale la nivelul corpului.

Bianca Drăgușanu și-a operat nasul, și-a mărit buzele, și-a pus acid hialuronic la nivelul feței, și de asemenea a avut și două intervenții chirurgicale la sani.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie.

Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale”, a spus medicul estetician.

Singura zonă în care Bianca Drăgușanu nu este operată

O singură zonă a rămas neoperată, iar de multe ori s-a speculat faptul că blondina ar fi făcut și acolo o intervenție. Vorbim despre talia Biancăi Drăgușanu, despre care mulți spun că vedeta și-ar fi scos coastele pentru a arăta așa.

Medicul estetician îi contrazice însă. Aceasta susține că talia se datorează programului de slăbit și sportului pe care diva îl face. Legat de posteriorul vedetei, a fost de lucru și acolo.

Talia e așa că a slăbit și a făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar face si sală.„, a spus medicul Alexandra Filip.