Singurul om pe care Gheorghe Dincă l-a sunat, în secret, din arest. „Dormea prin boscheți!”

24 aug. 2019
Singurul om pe care Gheorghe Dincă l-a sunat, în secret, din arest.

Gheorghe Dincă a făcut de mai multe ori circ în arest pentru că nu i s-a adus un televizor în celulă și pentru că a fost obligat să consume apă de la chiuvetă. Anchetatorii au spus, însă că beneficiază de toate drepturile de care ar beneficia orice alt inculpat în postura lui.

Fiica monstrului din Caracal, Daniel Dincă a declarat de mai multe ori că aceasta nu a vorbit cu tatăl său și că de altfel nimeni din familie nu a putut lua legătura cu el. Doar că se pare că lucrurile nu ar fi stat deloc așa. Gheorghe Dincă l-a sunat, în secret, pe cel de-al patrulea fiu al lui, despre care s-a vorbit mai puțin.

Cine este Ionuț Dincă

Ionuț Dincă are 37 de ani și a absolvit Liceul Agricol din Caracal și Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. El lucrează în construcții de la 20 de ani, în Italia, dar visul lui era să-și ridice propria casă. Și-a cumpărat un teren cu 25.000 de euro și acum construiește căminul său în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara.

“Ionuț nu prea vorbește”, a povestit un vecin de-al lui pentru Libertatea, “dar, din ce ne-a povestit, am înțeles că nu ținea legătura cu părinții. Că taică-său îl bătea tare și-l gonea de-acasă. De pe la 12 ani, dormea nopțile prin boscheți. Ne zicea: Ce bine era să fi avut părinți măcar pe sfert ca voi! Măcar pe sfert!”.

Ionuț Dincă este căsătorit cu o basarabeancă, Lilia, care se pare că ar lucra tot în Italia, ca îngrijitoare la o bătrână. Bărbatul i-a povestit vecinului că tatăl său l-a sunat atunci când a primit permisiunea conform legii, dar nu i-a spus și ce anume a vorbit cu părintele său.