Smiley a surprins pe toată lumea! Cui i-a făcut declarații în timpul unui concert? Emoții uriașe

30 oct. 2019
Smiley a surprins pe toată lumea! Cui i-a făcut declarații în timpul unui concert? Emoții uriașe
Foto: Petru Ivu

Smiley si-a inceput turneul-maraton @Smiley_Omul acasa, la Pitesti si a cantat cela mai iubite piese ale sale in fata a sute de oameni din orasul sau natal printre care s-au numarat si mama si bunica lui.

„Multumesc, mama!”, a simtit Smiley sa spuna in timpul concertului de ieri seara cautandu-si mama cu privirea prin sala.

„Am simtit o emotie mare dupa ce l-am auzit spunandu-mi asta acolo in fata tuturor, am simtit-o ca pe o declaratie pentru tot ceea ce am facut de-a lungul vietii pentru el, desi mamele nu fac decat din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu asteapta nimic inapoi. Toti parintii au copii exceptionali, eu sunt recunoscatoare ca am norocul de a avea asa un baiat talentat si bun.”, a marturisit cu emotie mama artistului dupa declaratia de iubire si recunostinta la scena deschisa facuta de fiul sau.

Foto: Petru Ivu

„Aleg mereu sa incep turneul acasa, de aici imi iau energia, aici cant in fata oamenilor care m-au vazut crescand si care au crezut in mine. Avem in fata un maraton de concerte, vom ajunge in alte 14 orase din Romania si vom avea 17 concerte. Le multumesc colegilor mei alaturi de care muncesc la acest proiect, dar si romanilor care vor sa ne vada. Le-am pregatit o emotie de concert, doua ore cat o viata de om in care cantam despre toate etapele prin care trece un om in aceasta viata. Nimic nu se compara cu felul in care ma simt la concertele din tara si sunt recunoscator pentru fiecare secunda din acest turneu.”, a declarat Smiley la finalul concertului in care a fost aplaudat in picioare minute in sir de publicul prezent in Sala Sindicatelor, din Pitesti.

„A fost superb, ca de fiecare data. Juratul de la Vocea Romaniei a intors in seara aceasta toate scaunele cu acest concert. Sunt foarte mandra de el.”, a adaugat mama artistului la finalul concertului cat o viata de om conceput si sustinut de fiul sau.