Smiley și Gina Pistol au decis. Cine vor fi nașii micuței Josephine? Nu Adrian Sârbu, așa cum s-a speculat

12 iun. 2021
Smiley și Gina Pistol au decis. Cine vor fi nașii micuței Josephine? Nu Adrian Sârbu, așa cum s-a speculat
Gina Pistol, în parc alături de Smiley și de micuța lor, Josephine

Gina Pistol a dat naștere unei fetiție minunate în luna februarie a acestui an. La 40 de ani, fosta prezentatoare de la Asia Express are tot ce și-a dorit vreodată: o carieră solidă în televiziune, notorietatea imensă, o imagine pozitivă și o familie alături de unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, Smiley.

Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani, dar mult timp și-au ascuns relația. Probabil și pentru că artistul nu și-a mai asumat public nicio poveste de dragoste după cea cu Laura Cosoi. Toată lumea credea că aceasta este aleasa inimii lui, iar despărțirea a fost una dificilă pentru prezentatorul de la Românii au talent.

Cine vor fi nașii micuței Josephine

În perioada următoare va avea loc și botezul micuței Josephine Ana, iar presa a speculat că nașii vor fi Adrian Sârbu, patronul Aleph News și fost șef al PRO TV și iubita acestuia. Gina Pistol a ținut să infirme zvonurile și a spus clar cine vor fi cei alături de ea în acea zi extrem de importantă.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a spus Gina Pistol pentru Playtech.ro.

Cine va fi invitat la botezul fetiței lui Smiley și Gina Pistol

Vedeta a mai spus și că nu va organiza un eveniment mare, cu sute de persoane, ci unul restrâns, unde vor fi invitați doar prietenii foarte apropiați. Aceasta a ținut să precizeze și că regretă că nu vor fi alături de ea și colegii de la Asia Express, care sunt plecați cu filmările emisiunii acum.

Tot în presă s-a zvonit că Irina Fodor îi va lua locul definitiv la Antena 1 și probabil că Gina Pistol vrea să insiste tot mai mult pe ideea că ea face parte din echipele care au dezvoltat cele două emisiuni de top ale postului de televiziune, Chefi la Cuțite și Asia Express.