Șoc pe piața media! Mihai Gâdea a plecat de la Antena3. Cine i-a luat locul. Detalii de ultim moment

24 nov. 2020
Șoc pe piața media! Mihai Gâdea a plecat de la Antena3. Cine i-a luat locul. Detalii de ultim moment

Momente de panică pentru fanii Antena3. Mihai Gâdea, realizatorul Sinteza Zilei și cel care înregistrează cele mai mari audiențe ale postului a anunțat luni seară, chiar la începutul emisiunii că nu a a pregătit foarte bine această ediție întrucât nu s-a simțit foarte bine. 

Cu toate acestea, cu doat câteva ore înainte el promovase pe facebook tema abordată: „Pentru cei care aveți rețineri față de vaccinul anti-Covid-19 și nu sunteți hotărâți dacă să vă vaccinați sau nu: ce întrebări aveți pentru specialiști?”, a scris Mihai Gâdea pe rețelele de socializare.

Deși nu se simțea bine, Mihai Gâdea a rămas în platou timp de două ore, dar după pauza de publicitate, înainte să înceapă cea de-a treia oră de emisie, acesta a părăsit platoul. Locul lui a fost de Oana Zamfir, care nu a făcut nicio referile la absența colegului său, lăsând fanii emisiuni înmărmuriți.

Când revine Mihai Gâdea la Antena3

Au curs valuri de reacții pe facebook. Unii s-au întrebat dacă Mihai Gâdea s-a supărat și a părăsit definitiv Antena3. Ei bine, în niciun caz. Jurnalistul, care este și directorul postului a avut mici probleme de sănătate în ziua respectivă și a fost nevoit să se retragă pentru a se odihni, au declarat surse media pentru Voxbiz.ro.

Încă nu se știe dacă Mihai Gâdea va reveni pe post marți și nici ce problemă de sănătate a avut mai exact, dar cu siguranță imediat ce starea lui se va îmbunătăți își va relua locul în platoul Sinteza Zilei.

În luna august, Mihai Gâdea a lipsit de pe post. Timp de o lună acesta a fost în concediu și la acel moment mulți au speculat că s-ar fi certat cu conducerea postului și că și-ar pregăti retragerea din prim plan. Zvonurile au fost, însă infirmate, iar realizatorul Antena3 a revenit în septembrie cu o serie de emisiuni care l-au dus din nou pe locul 1 în audiențe. La acel moment a dorit să-și ia o pauza pentru a sărbători majortaul fiicei sale și ziua de naștere a soției, Agatha Kundri.