Șoc total! Cine este soția pedofilului olandez și ce reacție a avut când a aflat că Joop Visscher a ucis o fetiță

26 sept. 2019
Șoc total! Cine este soția pedofilului olandez și ce reacție a avut când a aflat că Joop Visscher a ucis o fetiță

Johannes Visscher, cunoscut ca Joop Visscher a șocat nu doar întreaga Românie, ci și Olanda. Acesta lucra în domeniul IT pentru o agenție aflată în subordinea Ministerului Muncii, dar avea și propria firmă. Câștiga bine și își permitea vacanțe de lux în țări exotice.

Recent, bărbatul de 47 de ani achiziționase o fermă imensă în orășelul Beers. Pentru aceasta plătise 470.000 de euro. Acolo locuia cu noua lui soție de origine franțuzoaică. Potrivit informaţiilor  Tatataca.ro aceasta ar fi părăsit vila în care locuia cu Visscher şi s-a întors în Franţa. Femeia a avut un şoc când a aflat că partenerul ei s-a sinucis şi a plecat de urgenţă din Olanda. În acest moment, poliţiştii olandezi fac percheziţii la casa lui pentru a ridica noi probe pentru dosar. Nu se știe dacă aceasta cunoștea activitățle macabre ale soțului său.

Detalii zguduitoare despre pedofilul olandez

Pedofilul olandez a mai fost căsătorit cel puțin o dată. În anul 2012, Joop Visscher a îngenunchiat într-un platou de televiziune în fața iubitei lui pe care a cerut-o în căsătotie. Aceasta a declarat presei olandeze că Johannes Visscher a fost condamnat la mai mulți ani de închisoare și a urmat un tratament psihiatric instituționalizat pentru mai multe infracțiuni sexuale.

„După cinci luni de relație m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Am aflat totul despre trecutul lui după ce am stat de vorbă cu ofițerul său de probațiune. Ne-am căsătorit în 2011”, a spus fosta soție a olandezului pentru presa din Olanda.

Joop Visscher a ajuns săptămâna trecută în România, unde a rămas doar trei zile. În prima zi s-a cazat într-un hostel, apoi și-a închiriat un apartament unde a întreținut relații sexuale cu cineva. Ulterior a pornit spre Gura Șuții, unde a răpit-o, violat-o și ucis-o pe micuța Adriana Mihaela Fieraru, care se întorcea de la școală. Procurorii olandezi spun că agresorul s-a sinucis intrând cu mașina într-un tir, în timp ce aceștia îl supravegheau de la distanță