Soc total! O nouă moarte suspectă în familia Dincă: Probele ignorate de oamenii legii

22 oct. 2019
Soc total! O nouă moarte suspectă în familia Dincă: Probele ignorate de oamenii legii

Au ieșit la iveală dovezile care declanșează cutremurul! Este vorba despre o nouă moarte suspectă în familia monstrului Gheorghe Dincă. Dar asta nu e tot. ar exista și alte probe ignorate de către oamenii legii.

Acuzații deosebit de grave în cazul Caracal. 60% din piața de prostituție din Europa este asigurată din România. O spune unchiul Alexandrei Măceșanu. Alexandru Cumpănașu nu se oprește aici. Vorbește despre implicarea clanurilor mafiote în dispariția femeilor și a copiilor dispăruți din România.

Probe ignorate de oamenii legii

Alexandru Cupănașu nu s-a oprit aici. Unchiul Alexandrei Măceșanu a vorbit despre probele ignorate de către procurori. “Sunt probe la dosarul DIICOT pe care l-au ignorat cu desăvârșire procurorii DIICOT. 70 de pagini. În ele sunt informații clare cu privire la politicieni care nu fost nici azi audiați și care aveau cunoștință despre Dincă, despre relațiile pe care le avea în Italia, despre protejarea lui de către acești politicieni.

Am avut o întâlnire de o oră și jumătate cu șeful antimafia Italia, după care timp de 10 ore am fost audiați. Am prezentat acolo dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Le-am spus foarte clar: magistrați italieni implicați în protejarea rețelei lui Dincă.

Am cerut audierea acelei menajere, ne-au refuzat-o. Apoi au audiat-o ei. Am cerut confruntări de martori, ne-au refuzat. Vă dați seama câtă frustrare poate să adune un cetățean, nu neapărat eu, care se izbește de o justiție coruptă, incompetentă? Care sunt motivele pentru care s-a refuzat expertiza aceea de a constata măcar dacă poate să intre un corp într-un butoi? Am vrut și noi să vedem dacă e posibil – nu poți să bagi niciun copil în acel botoi. În Bari, nici Alexandra, nici Luiza nu figurează dispărute”, a tunat Cumpănașu la Antena 3.

Unchiul Alexandrei e convins că nepoata lui nu a fost omorâtă în acel butoi din casa groazei de către Gheorghe Dincă. Mai mult, Cumpănașu lansează acuzații grave la adresa familiei monstrului din Caracal.
“Familie Dincă nu este o familie săracă, este o familie bogată, cu o moarte suspectă a celui care a fost amant sau nu știu ce a fost cu Daniela Dincă. Există martori, dovezi scrise că grupul de firme al acestui italian a făcut trafic de arme, trafic de droguri, trafic de persoane cu mult înainte ca Alexandra să fie în vizorul acestei rețele. Modul de transportare a victimelor s-a făcut fix prin intermediul acestui grup de firme care acum aparține celei care a fost concubină a proprietarului acestui trust”, a mai spus Cumpănașu.