Șoc total pentru Nicole Cherry! A fost atacată în propria casă: Ce a pățit artista

15 oct. 2019
Șoc total pentru Nicole Cherry! A fost atacată în propria casă: Ce a pățit artista

Este șoc total în lumea mondenă. Cântăreața Nicole Cherry a fost atacată în propria casă! Artista a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat. Totul vine la doar câteva zile după ce vedeta a făcut o schimbare important în viața ei.

Nicole Cherry a făcut o schimbare importantă în viața personală. S-a mutat împreună cu iubitul ei, iar cei doi au ales să fie deja obișnuiți cu responsabilitățile. Și-au luat o pisică, însă se pare că micuțul animăluț este destul de periculos.

Nicole Cherry, atacată în propria casă

Nicole Cherry a fost atacată în propria casă. Chiar noul membru al familiei a fost responsabil de acest lucru. Cântăreața s-a ales cu multe zgârieturi din partea pisicii.Vedeta intenționa să se joace cu pisica destul de agresivă. Acesta s-a reprezit imediat la mâna cântăreței și i-a provocat multe zgârieturi. Nicole Cherry a luat totul ca pe o joacă, dar s-a ales cu numeroase râni ce vor rămâne vizibile câteva zile.

Nicole Cherry și-a făcut implant la sâni

Nicole Cherry a fost mereu discretă cu viața ei, însă de această data a făcut singură dezvăluiri. Întrebată dacă și-a pus sau nu silicoane, artista a recunoscut totul. „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint.[…] Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama.”, a spus artista la Antena Stars.