Șoc total: Scapă super-ușor de condamnare! Ce vrea să facă Gheorghe Dincă

25 nov. 2019
Șoc total: Scapă super-ușor de condamnare! Ce vrea să facă Gheorghe Dincă

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a dezvăluit care este planul lui Gheorghe Dincă de a scăpa cât mai ușor de închisoare. Dacă îi iese planul, Dincă face câțiva ani și iese. 

„Vrea sa plece din omor către LCM, lovitură cauzatoare de moarte, și să scape cu câțiva ani,” a declarat Tudorel Butoi.

Astfel, Gheorghe Dincă ar urmări să schimbe încadrarea faptei, de la crimă la lovitură cauzatoare de moarte care, conform Codului Penal, are o pedeapsă mult mai mică.

„Trăim mulți cu iluzia că dacă nu ai cadavru, nu te poate inculpa pentru omor. Pai te inculpă pentru omor, pentru că în codul penal nu spune nimic de cadavru, în codul penal spune să se demonstreze uciderea unei persoane. Păi nu s-au găsit pe pereții acestui Dincă, într-una din camere, stropi, pete de sânge, care fuseseră tencuite proaspăt?,” a mai declarat psihologul criminalist.

Tudorel Butoi, ferm convins că fetele au fost ucise

Butoi crede cu tărie că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost ucise.

„Acela nu e un simplu butoi. Este un dispozitiv de ardere. Are grătar, are spațiu de aerisire, de circulație a aerului, are burlan de evacuare. (…) Problema arderii nu mai intră în discuție. Se poate. Este demonstrat (…) Tot ce a spus Dincă se confirmă cu probe”, a declarat Tudorel Butoi.