Șocant! Cu ce hrănea criminalul din Caracal câinii din curte

14 sept. 2019
Șocant! Cu ce hrănea criminalul din Caracal câinii din curte

Criminalul din Caracal a făcut noi mărturisiri. Gheorghe Dincă a dezvăluit zilele acestea motivul pentru care a lăsat oasele victimelor în curte. Are legătură cu câinii săi. 

Explicațiile criminalului au șocat anchetatorii. Acesta hrănea căinii cu oase și carne, motiv pentru care a și păstrat acele rămășițe.

„Aveam animale în curte și le hrăneam cu carne și oase”, a fost explicația lui Dincă.

Zilele trecute, agresorul și-a schimbat declarațiile. Acesta susține că nu o cunoaște pe Luiza, deși, inițial, a recunoscut că a răpit-o, a violat-o și a ucis-o.

Despre Alexandra, Dincă spune că ar fi ucis-o în momentul când a surprins-o cu telefonul în mână. A ucis-o pe Alexandra Măceşanu pe data de 25 iulie, în jurul orei 12, a declarat acesta. Criminalul ar fi incinerat-o în butoiul din curte. Acolo, anchetatorii au găsit mai multe rămășițe. Potrivit DIICOT, acei dinți aparțin cu siguranță Alexandrei Măceșanu.

Șeful DIICOT a afirmat că există probe ce arată că și în cazul Luizei s-ar fi procedat exact la fel.

Joi, noi fragmente osoase s-au descoperit în curtea criminalului. Acestea se aflau într-o groapă. Încă nu se știu dacă aparțin fetelor sau vorbim despre o nouă victimă a bărbatului.