Sora lui Dincă face dezvăluirea momentului! Pe cine acoperă fratele său

18 oct. 2019
Sora lui Dincă face dezvăluirea momentului! Pe cine acoperă fratele său

Sora lui Dincă face noi dezvăluiri. Femeia spune că frica l-a făcut pe fratele său să spună că le-a ucis pe Alexandra și Luiza. Ioana Bărbulescu susține că acesta protejează pe cineva.

Sora criminalului are 72 de ani, locuiește în Caracal și nu l-a mai vizitat pe Dincă de 20 de ani. Femeia spune că nu crede că fratele său le-a ucis pe cele două fete și că acesta ar proteja pe cineva.

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta. Hai la închisoare, hai acasă. Întruna aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin. Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui. Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui. De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu”, a declarat Ioana Bărbulescu, potrivit România TV.

Sora lui Gheorghe Dincă spune că, dacă fratele ei ar fi fost într-adevăr criminalul, nu ar fi ţinut în curte rămăşiţele umane, ci le-ar fi dus să le ascundă pe undeva.

„Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul (…) Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni? Că tot aşa, spuseseră la început că s-a găsit în frigider. Păi, dar se poate una ca asta? Ce făcea cu ea? Eu de unde să ştiu ce a făcut el şi cum a făcut. Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis „Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine”. Eu așa cred”, a mai declarat sora lui Gheorghe Dincă.