Soția lui Christian Sabbagh rupe tăcerea. A mințit prezentatorul de la Kanal D? ”Totul a plecat de la…”

07 oct. 2021
Soția lui Christian Sabbagh rupe tăcerea. A mințit prezentatorul de la Kanal D? ”Totul a plecat de la...”

Christian Sabbagh a ajuns să aibă probleme chiar și cu producătorii la Kanal D după ce s-a aflat că soția sa a cerut ordin de restricție împotriva lui. Deși până acum doar el a vorbit despre subiect, Iulia a a rupt tăcerea și a spus ce s-a întâmplat cu adevărat în acea seară.

Prezentatorul de la Kanal D mărturisea că nu s-a pus problema de violență în căsnicie, ci doar de o ceartă mai aprinsă, datorată geloziei. Ce spune însă Iulia, soția sa? Ea are o cu totul altă poveste.

Dacă Christian Sabbagh a povestit că soția sa a făcut deja plângere la poliție și a vrut ulterior să își retragă declarația. Iulia însă are altă variantă. Ea mărturisește că nici măcar nu a depus vreo plângere, ba chiar nu a solicitat un ordin de protecție împotriva soțului ei.

Cât despre motivul conflictului, aici, cei doi au avut aceași explicație: gelozia și o glumă banală care a declanșat totul.

“Nu am depus nicio plângere și nu am solicitat vreodată emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului meu. Am fost în eroare cu privire la documentele întocmite de organele de poliție. Noi ne iubim și ne respectăm, totul a plecat de la o glumă banală, din discuții contradictorii”, a scris Iulia Sabbagh, pe contul ei de Facebook.

Varianta lui Christian Sabbagh

Soția vedetei Kanal D a mai povestit că nu vrea să fie promovată și nu vrea ca acest subiect să mai fie vreodată dezbătut în presă, căci ea știe mai bine ce se întâmplă în familia ei.

”Nu îmi doresc să devin persoană publică și nici nu am nevoie de promovare prin acest mod! Sunt o mamă dedicată creșterii copiilor și îmi doresc să le ofer o educație corespunzătoare! Sper că am lămurit acest aspect și nu vom mai fi subiect pentru presă!”, a mai spus Iulia Sabbagh.

Ce spunea soțul ei? Ei bine, Christian Sabbagh a mărturisit în schimb că soția sa ar fi făcut o declarație pe care voia să o retragă, dar nu a mai apucat. El povestea că cei doi se împacă și că se simte rușinat de modul în care a ajuns să fie perceput din cauza unei simple glume.

”A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus

Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal’, a spus Christian Sabbagh, potrivit fanatik.ro.