Soția lui Dincă s-a întâlnit cu Luiza. Copiii au mințit ca să-și protejeze mama. Răsturnare de situație în cazul Caracal

28 aug. 2019
Soția lui Dincă s-a întâlnit cu Luiza. Copiii au mințit ca să-și protejeze mama. Răsturnare de situație în cazul Caracal

Sunt peste patru luni de când Luiza Melencu a dispărut. Ea a fost văzută ultima dată urcând în mașina lui Gheorghe Dincă. Fata mersese în Caracal să scoată bani de la bancomat și apoi a luat o ocazie spre comuna unde locuia, Dioști. Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic de ea.

Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, însă momentan nu au fost găsite suficiente dovezi care să ateste acest lucru, însă s-au găsit probe care confirmă prezența ei în locuința monstrului, probabil urme de sânge. Avocatul familiei victimei, Tonel Pop susține că soția lui Gheorghe Dincă a întâlnit-o pe Luiza în casa groazei și că ar fi știut ceea ce face partenerul ei de viață de mult timp. El a făcut toate aceste declarații la Antena 3, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea.

Acesta mai susține și că femeia a recunoscut că după ce a fost alungată de acasă de soț, chiar în perioada în care Luiza fusese răpită, ea a fost readusă acasă de copii și că probabil s-au certat fix pentru că a văzut-o pe fată sechestrată. Tonel Pop insistă că fiica și cei doi fii mint „într-un hal fără de hal”, fie ca să-și protejeze mama, fie pentru ca ancheta să nu ajungă la ei.

Avocatul crede că Luiza este încă în viață, dar este convins că Gheorghe Dincă practica orgii, violuri și crime de mulți ani și că este imposibil ca soția să nu fi avut cunoștință de acest lucru.