Soția lui Gigi Becali rupe tacerea pentru prima data. Cu ce super vedeta ar fi inselat-o patronul FCSB

de:
10 mai 2021
Soția lui Gigi Becali rupe tacerea pentru prima data. Cu ce super vedeta ar fi inselat-o patronul FCSB

Recent, Gigi Becali a fost acuzat că ar fi avut o relație cu Tania Budi, iar după cum era de așteptat, vestea a ajuns și la urechile soției sale care a avut o reacție total neașteptată.

Gigi Becali nu se ascunde și are un mod specific de a împrătăși fiecare informația, așa cum a făcut și de această dată. Patronul FCSB a povestit reacția soției sale în momentul în care a aflat veștile care circulau prin spațiul public.

Cum a reacționat soția lui Gigi Becali

Dacă alte soții ar fi reacționat nervos la această informația, nevasta lui Gigi Becali s-a amuzat pe cinste. Patronul FCSB susține că atât ea cât și fratele său au râs după ce au auzit informațiile din spațiul public.

Chiar dacă nu i-a cauzat probleme în căsnicie, patronul FCSB a mărturisit că s-a simțit oarecum tulburat de informațiile care au făcut înconjurul internetului.

“A venit nevasta-mea a si inceput sa rada, Rizea ala, un maimutoi de om ca stie el ca nu stiu ca Tania Budi, n-am vazut-o pe Tania Budi, am vazut-o acum 23 de ani la o nunta in America, nu am mai vazut-o in viata mea.

Dar la mine e bine ca n-a crezut nevasta-mea si fetele si radeau, stiau ca … intelegi? Dar te tulbura un om din asta cu niste minciuni din astea nu?”, a mărturisit Gigi Becali.

Tania Budi neagă și ea povestea

Informațiile conform cărora Tania Budi și Gigi Becali ar fi fost amanți au fost negate și de vedetă. Totul ar fi pornit de la Cristian Rizea, care ar fi povestit că aceasta ar fi primit si o suma de bani pentru a-l vizita pe omul de afaceri la închisoare.

Povestea spusă de Gigi Becali a fost confirmată și de Tania Budi. Cei doi s-ar fi văzut o singură dată în urmă cu 20 de ani, fără a vorbi. Mai mult de atât, dacă patronul FCSB nu a înaintat nicio acțiune în instanță, vedeta susține că îl va da pe Cristian Rizea în judecată pentru toate afirmațiile făcute.

“Acest om, daca ii pot spune asa, Cristian Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rand, pana l-am blocat, pentru ca nu mai suportam asa ceva. Ma invita mereu la cafea. Ajunsesem sa imi fie rusine sa il salut cand ne vedeam in oras, il evitam. Eu nici nu il cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niste prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am facut cunostinta si atat.

Nu am schimbat doua vorbe cu el in toata viata mea. Cum e posibil ca cineva sa isi bata joc in asemenea maniera de doi oameni, de doua familii? In ce lume traim? Il voi da negresit in judecata. Astazi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus ca nu am cum sa pierd acest proces. Acest individ va plati pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a declarat Tania Budi.