Soția lui Mihai Gâdea rupe tăcerea pentru prima dată! Este extrem de supărată și a decis să facă totul public. Ce s-a întâmplat

25 nov. 2020
Soția lui Mihai Gâdea rupe tăcerea pentru prima dată! Este extrem de supărată și a decis să facă totul public. Ce s-a întâmplat

Soția lui Mihai Gâdea a devenit victimă pe internet. O postare cu imaginea acesteia, însoțită de un mesaj care transmitea că va candida pe listele PSD la parlamentare, a devenit virală. Sute de mesaje au curs pe rețelele de socializare, iar aceasta a devenit țina internauților.

Această doamnă se numește A. K., este pe lista PSD la parlamentare și este …și este …soția lui Mihai Gâdea de la A3! Că să știți!”, acesta era mesajul care circula intens pe Facebook, însoțit cu o fotografie a soției lui Mihai Gâdea.

Primul care a luat atitudine a fost Mircea Badea. Acesta a anunțat că este o știre falsă și și-a rugat admiratorii să dea report postării.

Acesta este un fake news. Adica o minciuna. Nu candideaza. Dati-i report hastagistului penibil. P.S. Da, „hastagist penibil” e pleonasm”, a scris realizatorul Antena3.

Ce mesaj a transmis soția lui Mihai Gâdea

Doar că nimic nu a oprit rostogolirea acestei minciuni pe internet, iar soția lui Mihai Gâdea, care tot timpul a preferat discreția a luat atitudine. Vizibil afectată, ea a transmis că toți cei care se vor mai folosi de imaginea ei fără acord vor fi acționați în instanță.

In ultimele ore, diverse persoane au distribuit o stire falsa conform careia eu voi candida in cadrul alegerilor Parlamentare. Nu am fost si nu sunt membra a vreunui partid politic. Asadar, nu candidez si nu voi candida pentru nicio functie publica. Violarea vietii private, hartuirea, incalcarea intimitatii, stiri false, expunerea publica virala… sunt doar cateva teme pe care le voi rezolva legal cu toate persoanele care au facut imaginea mea publica fara acordul meu. Nu sunt o persoana publica!”, a fost mesajul transmis de frumoasa soție a lui Mihai Gâdea.