Soția lui Patrik Mouratoglou rupe tăcerea. Scandal imens cu Simona Halep. Totul e public: ”Mă ocup eu de asta!”

de:
13 sept. 2022
Soția lui Patrik Mouratoglou rupe tăcerea. Scandal imens cu Simona Halep. Totul e public: ”Mă ocup eu de asta!”

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, iar cele mai recente zvonuri spun că sportiva ar avea o relație mai mult decât profesională cu noul ei antrenor, Patrik Mouratoglou, care este și căsătorit.

A fost liniște până acum, însă odată ce zvonurile au ajuns la un alt nivel, soția lui Patrik Mouratoglou, Ada Obilu, le-a auzit și ea și a devenit îngrijorată.

Surse au declarat pentru cancan.ro că în realitate, Ada Obilu ar fi destul de nefericită din cauza relației pe care soțul ei ar avea-o cu Simona Halep.

Mai mult de atât, sursele citate spun că aceasta ar fi adus în discuție subiectul în grupul ei de prietene. Dacă o va vedea pe Simona Halep față în față, soția lui Patrik Mouratoglou este pregătită să se impună.

De asemenea, femeia spune că dacă va fi cazul, cei doi vor încheia și colaborarea.

”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun >. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, potrivit cancan.ro.

Idilă secretă între Patrick Mouratoglou și Simona Halep?

Și reacție femeii este una cât se poate de realistă dacă stăm să ne uităm la cele mai recente declarații făcute antrenorul Simonei Halep.

Acesta a lăuda pe sportiva noastră și mai mult de atât, spune că i-a trezit emoții incredibile pe teren, semn că într-adevăr, între ei, pe lângă pasiunea pentru tenis ar putea exista și ceva mai mult.

Am trăit emoții incredibile fiind pe teren cu ea. M-am gândit: ‘wow, nu am terminat deloc cu asta. Și i-am spus: ‘mulțumesc, pentru că datorită ție iubesc din nou meseria pe care o iubesc așa mult, și credeam că n-o mai iubesc. Mi-am zis: ‘imaginează-ți că toată lumea ar vrea să lucreze cu tine, pe cine alegi? Și mereu mă întorceam la ea. Și mi-a fost clar‘”, mărturisea Patrick Mouratoglou recent.