Soția lui Ponta șochează! Ce tatuaj și-a făcut Daciana Sârbu

20 oct. 2019
Soția lui Ponta șochează! Ce tatuaj și-a făcut Daciana Sârbu

Soția lui Ponta surprinde! Daciana Sârbu și-a făcut un tatuaj. Fostul europarlamentar a luat prin surprindere membrii familiei. Totul s-a petrecut la Bruxelles.

În 2017 și-a făcut primul tatuaj, în perioada în care era europarlamentar la Bruxelles. Deși avea 40 de ani, soția lui Ponta nu a stat pe gânduri.

„Acolo lucrurile sunt mult mai organizate, sigur că este foarte multă birocrație, însă, cumva, poți avea satisfacția că ți-ai adus contribuția, că ai făcut ceva pe domeniul tău. În comparație cu ce faci aici, unde simți că trebuie să te supui mereu dorințelor partidului. Evident că ești și acolo o mică piesă dintr-un puzzle, însă acolo poți să simți cum schimbi ceva atunci când, de exemplu, un amendament făcut de tine este aprobat”, a mărturisit Daciana.

„Nu l-am făcut ca să fiu mai frumoasă sau mai cool”, a mai spus fostul europarlamentar.

Ce și-a tatuat și care este motivul?

“Believe. L-am făcut la 40 de ani, spre surprinderea tuturor de acasă. L-am făcut și le-am arătat, iar Irina mi-a ținut o teorie despre ce o să fac eu când o să îmbătrânesc și o să arate urât și nu o să îmi mai placă. Și eu i-am explicat că nu l-am făcut ca să fiu mai frumoasă sau mai cool, ci pentru că mi-am dorit de mult”, a spus Daciana.