Specialiștii ne avertizează: Nu mai combinați laptele cu acest aliment! Greșeala pe care toți o facem

15 aug. 2019
Specialiștii ne avertizează: Nu mai combinați laptele cu acest aliment! Greșeala pe care toți o facem

Toți facem această greșeală atunci când consumăm laptele. Specialiștii ne atrag atenția și ne recomandă să nu îl combinăm cu aceste alimente. Nu este indicat!

Laptele este unul dintre cele mai sănătoase alimente, dar are și părțile lui rele atunci când nu este consumat în modul potrivit sau este consumat în exces. Potrivit medicilor, laptele previne rahitismul, osteoporoza, și îi ajută pe cei care suferă de cancer la colon.

Digerarea sa se face în 2-3 ore, de aceea, medicii recomandă să fie consumat singur sau cu cereale. O persoană adultă poate consuma aproximativ o jumătate de litru lapte de vaca pe zi. Acesta nu trebuie să înlocuiască apa. Consumat în axces, acesta poate duce la îngrășare pentru că are calorii. Și laptele procesat este foarte bun. Putem consuma fără griji iaurturi, kefirul și laptele bătut.

Cu ce nu trebuie să asociem laptele? Un mit este distrus!

Specialiștii nu recomandă combinația lapte-cafea. Se pare că acizii pe care cafeaua îi conține duc la modificarea proteinelor din lapte. Astfel, laptele va fi foarte greu de digerat. O greșeală gravă estea aceea când combinați laptele cu fructe. Această combinație afectează procesul de digestie și provoacă un dezechilibru al florei intestinale.

Laptele nu trebuie consumat împreună cu alte proteine! Nu consumați niciodată lapte și carne. Cele două fac parte din gama alimentelor complete din punct de vedere nutrițional și proteic. Această combinație este interzisă! Cei care fac această combinație vor avea probleme de indigestie.