Stațiunea mai puțin știută din România, care a devenit magnet pentru turiști! Apa termală de aici face minuni. Te simți ca-n Rai și totul este foarte ieftin

25 feb. 2023
Stațiunea mai puțin știută din România, care a devenit magnet pentru turiști! Apa termală de aici face minuni. Te simți ca-n Rai și totul este foarte ieftin

România are multe zone care nu sunt atât de cunoscute lumii, precum această stațiune care a devenit un magnet pentru turiști. Pe lângă efectele benefice pe care le are apa termală de aici, turiștii pot sta liniștiți și din punct de vedere financiar.

O stațiune mai puțin știută din România face furori printre turiști. Este vorba despre stațiunea Tâșnad, acolo unde turiștii se pot bălăci, relaxa sau pot merge pentru diverse tratamente.

Locația este la mare căutare, mai ales în lunile reci de iarnă. Uneori, turiștii stau la rând câteva minute bune pentru a putea intra la ștrand.

„În timpul iernii apa termală este în cea mai pură stare a ei. Pe măsura procesului de umplere ea se răceşte de la 70 de grade până la aproximativ 38-40 cât are acum în pisicină”, spune Adrian Fărcău, primar Tășnad.

Majoritatea turiștilor vin în această stațiune din România pentru beneficiile apei termale. Se spune că aceasta hidratează și revitalizează pielea.

Unii dintre turiști vin constant, alții în fiecare săptămână. Un cuplu a povestit pentru Observator că vine în stațiunea aceasta din România de mai mult de 20 de ani.

„Pentru beneficiile apei. Din ce a fost e bine şi va fi şi mai bine”, a răspuns cuplul atunci când a fost întrebat care este motivul pentru care au ales stațiunea Tășnad.

Unitățile de cazare din această stațiune din România sunt complet ocupate

Stațiunea este atât de frumoasă încât unitățile de cazare de aici sunt complet ocupate.

„Oferim cazare, camere de trei stele, de patru stele, apartamente, camere duble, single. Avem o zonă de SPA, piscină cu apă termală, bazin cu apă dulce încălzită, saună”, spune Ioana Faragău, reprezentant complex hotelier.

Sursa anterior citată spune că parcarea și șezlongurile sunt gratuite în incinta ștrandului. De asemenea, prețul pentru adulți este de 30 de lei, iar pentru copii, elevi și studenți este de 15 lei.