Ștefan Bănică are o nouă idilă? Cine este tânăra care îl însoțește peste tot? Lavinia Pârva a mărturisit ce relație mai are acum cu soțul său

28 mai 2021
Ștefan Bănică are o nouă idilă? Cine este tânăra care îl însoțește peste tot? Lavinia Pârva a mărturisit ce relație mai are acum cu soțul său
Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pârva s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, însă cei doi ar fi avut o relație încă de când artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au împreună și un băiețel, Alexandru și par a fi de nedespărțit. Deși au apărut în presă zvonuri, că artistul ar fi fost violent cu ea, Lavinia a infirmat totul.

Aceasta a declarat de mai multe ori că nu are de gând să divorțeze și că totul decurge foarte bine în familia ei. Totuși au apărut din nou suspiciuni în legătură cu fidelitatea lui Ștefan Bănică. Toată lumea s-a întrebat cine este tânăra care-l însoțește mai mereu, în ultima perioadă.

Divorțează Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.

La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?”, spunea Lavinia Pârva, în urmă cu ceva timp după ce în presă au apărut articole legate de un posibil divorț.

Cine este tânăra misterioasă care-l însoțește pe Ștefan Bănică peste tot

Ștefan Bănică Junior este însoțit tot timpul de o tânără misterioasă. Mulți s-au întrebat cine este și de ce este mai mereu alături de el, atunci când se prezintă la filmări. Ei bine, se pare că aceasta ar fi make-up artistul personal al artistului.

Ștefan Bănică

Pentru că este foarte atent cu imaginea lui și vrea să arate tânăr cât mai mult timp, vedeta și-a angajat o echipă întreagă de profesioniști, care să-l ajute să arate impecabil mereu, mai ales când urmează să apară în fața publicului.

“La filmări, mai ales la emisiunea din care face parte, are “machioza” lui personală. Tânăra are grijă ca machiajul său să fie împrospătat mereu, îl retușează în pauze, atunci când e necesar. Ștefan Bănică Jr este una din persoanele publice care se respectă și își respectă foarte tare și publicul, are apariții impecabile. Și atunci, da, se consultă cu stilistul atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor, iar de make-up-ul său, pentru emisiuni, se ocupă un anume make-up artist. Toți din echipă lui Ștefan sunt profesioniști”, au dezvăluit surse din anturajul lui Ștefan Bănică pentru ciao.ro.